MAGAZİN
Giriş Tarihi : 01-04-2023 11:00

Burak Özçivit'in tarzı Fahriye Evcen'e emanet

Burak Özçivit'in tarzı Fahriye Evcen'e emanet Burak Özçivit ile Fahriye Evcen önceki gün Etiler’deydi. Burak “Çok şık giyiniyorsunuz. Bir modacıyla mı çalışıyorsunuz?” sorusuna bakın yanıtı verdi.

Burak Özçivit'in tarzı Fahriye Evcen'e emanet

Burak Özçivit, Sinan Engin, Oğulcan Engin ve Mustafa Aksakallı, Nişantaşı'nda bir mağazanın açılışına katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özçivit, "Çok şık giyiniyorsunuz. Bir modacıyla mı çalışıyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.

"KOMBİNİMİ EŞİMLE BİRLİKTE HAZIRLIYORUZ"

Özçivit, "Yüzü olduğum marka ile iletişim halindeyiz. Fahriye (Evcen) de çok yardım ediyor. Evden çıkarken kombinimi eşimle birlikte hazırlıyoruz" dedi.

Özçivit, "Bazı eşler çok yakıştığında bir eşyayı giydirmek istemez, sizin aranızda da oluyor mu böyle tatlı kıskançlıklar?" sorusuna, "Olur mu öyle şey!"

"Öyle bahsettiğiniz gibi bir durum olmuyor aramızda, tam tersi bana yakışanı seçiyor, birbirimize pozitif anlamda destek veriyoruz" yanıtını verdi.

Son dönemde sık sık yurt dışına giden Özçivit, şöyle konuştu: Yine gideceğim. "Ülkemizi yurt dışında tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz, bebek de yeni doğdu haliyle tatlı bir yoğunluk var ama fırsat buldukça gitmeye çalışıyoruz.

"PROJE DEĞERLENDİRMESİ YAPACAĞIM"

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, önceki akşam da Etiler'deydi. İftara geldiklerini söyleyen çift, spor tarzıyla dikkat çekti. Ayaküstü sorulara yanıt veren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, "Birkaç gündür dışardayız, artık eve gidelim çocukları görelim. Bizi bekliyorlar" diyerek araçlarına yürüdü.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, önceki akşam Etiler'deydi. İki ay önce oğlu Kerem'i dünyaya getiren Fahriye Evcen artık gelen projeleri okumaya başladığını söyledi. Fahriye Evcen "Yavaş yavaş proje değerlendirmesi yapacağım".

"Çocukların büyüme döneminde onlara ağırlık verdik. Bana çocuk bakmak kolay geliyor. Artık dönmeye hazırım" dedi.

 

Erdem NoyanErdem Noyan