DÜNYA
Giriş Tarihi : 02-04-2023 16:43   Güncelleme : 02-04-2023 16:46

Rus üst düzey yetkiliden skandal video: "Ceza olarak cepheye gönderilecek"

Rus üst düzey yetkiliden skandal video: "Ceza olarak cepheye gönderilecek" Rusya'da üst düzey bir yetkilinin kadınlarla görüntülendiği videosu olay yarattı. Putin'in de görüntülere çok sinirlendiği ve kimliği belirlenemeyen yetkiliyi ceza olarak cepheye göndereceği belirtildi.

Rus üst düzey yetkiliden skandal video:

Rusya'da üst düzey bir yetkilinin kadınlarla görüntülendiği videosu olay yarattı. Putin'in de görüntülere çok sinirlendiği ve kimliği belirlenemeyen yetkiliyi ceza olarak cepheye göndereceği belirtildi.

DENİS VALERYEVİC İDDİASI

Sosyal medyada paylaşılan videoda ismi açıklanmayan ama üst düzey bir yetkili olduğu tahmin edilen bir adamın iki kadınla uygunsuz görüntüleri yer alıyor. Videoda kimliği belirlenemeyen adamın amirine, "Lütfen yarın görevime geç gitmeme izin verin, muhtemelen öğlen saatlerinde iş başı yapabileceğim, biraz uyumak istiyorum. Kardeşim lütfen biraz uyuyayım. Yarın biraz geç geleceğim ama yarın toparlarım" dediği duyuluyor.

Yatakta yatan kadınlardan biri de, "Lütfen izin ver Denis" diyor. Kadının Denis diye seslendiği kişiyle ilgili olarak muhalif Rus medya kuruluşları bu videonun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en güvendiği isimlerden biri olan Denis Valeryeviç'e hitaben kaydedildiğini öne sürdü.

"CEZA OLARAK CEPHEYE GİDECEK"

Rus medya kuruluşu Baza, bu videonun Kremlin'de rahatsızlık yarattığını aktarırken, "Bu video sebebiyle videoyu çeken kişinin cepheye gönderilmesi gündemde" iddiasını ortaya attı. Videoyu çeken kişinin bir askeri okulda görev aldığı tahmin ediliyor.

 

ETİKETLER:

rusya putin

Erdem NoyanErdem Noyan