SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 06:52

Ender Gür, 'Göreve Geldiğimde Makamımda Değil Halkın İçinde Olacağım'

'Göreve geldiğimde makamımda değil halkın içinde olacağım' diyen AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, ‘Makam sevdalılarını, koltuk sevdalıları görüyoruz, biliyoruz. Onlara en güzel cevabı Çarşambalılar sandıkta verecek’ dedi.

Ender Gür, 'Göreve Geldiğimde Makamımda Değil Halkın İçinde Olacağım'

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, girdiği her sokakta, her dükkanda ilgiyle karşılanıyor. Vatandaşlara projelerini anlatan Gür, göreve gelir gelmez ilk işlerinin devam eden altyapı çalışmalarını en kısa sürede bitirmek olduğunu söyledi.

Çarşamba'nın AK Parti iktidarında adeta kimlik değiştirdiğinin altını çizen Gür, "Bizler gelip geçiciyiz, hizmetkarız. Kalıcı olan AK Parti ve eserleridir. AK Parti döneminde Çarşamba kimlik değiştirdi. Bu şahısların değil AK Parti'nin başarısı ve hizmet aşkıdır. Şimdi de bu hizmet aşkına ittifakımızla birlikte halkımızın teveccühüyle bizler devam edeceğiz" dedi.

TEK DERDİMİZ HİZMET ETMEK
Gür, "Beni makamda bulamayacaksınız. Halkımızla iç içe olacağım. Rutin işler dışında beni belediyede göremeyeceksiniz. Makam sevdalılarını da, koltuk sevdalılarını da görüyor ve biliyoruz. Onlara en güzel cevabı 31 Mart'ta Çarşambalılar sandıkta verecektir. Biz köy kent ayrımı yapmadan, sokak mahalle ayrımı yapmadan, bize oy vermiş vermemiş ayrımı yapmadan hizmet edeceğiz. Bizim hizmet etmekten başka bir derdimiz de, tasamız da yok" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR'LE UYUMLU OLACAĞIZ
Seçmene de seslenen Ender Gür, "Bir ilçe belediyesinin öncelikle güçlü bir meclisi olacak. Sonrasında Büyükşehir Belediyesi'yle çok uyumlu çalışacak. Üçüncüsü de merkezi hükümetle, Ankara'yla, bakanlıklarla güçlü ilişkiler kuracak. Çok şükür bunları yerine getirecek bilgi, birikim ve deneyim bizlerde var. Vatandaşlarımızın teveccühünü aldığımızda Büyükşehir'de Çarşambalı Halit Doğan, Çarşamba'da Çarşambalı Ender Gür bu ilçe için büyük hizmetler yapacağız" dedi.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN