KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 16-07-2023 14:05   Güncelleme : 19-07-2023 00:03

Yazar Müdürden Müthiş Kitaplar

Samsun Vergi Dairesinde Müdür olarak görev yapan Celal Demir Müthiş kitaplar yazıyor. Demir "Dersimli Bir Kız Sevdim "Adlı kitabını Uluslararası Gazeteciler Birliği Başkanı Gazeteci Nihat Alparslan'a hediye etti..

Yazar Müdürden Müthiş Kitaplar

Gelir İdaresi başkanlığı Samsun vergi dairesi müdürlerinden Celal Demir'in yazdığı kitaplar büyük ilgi görüyor..Yazdığı kitaplarda şefaf akıcı ve anlaşılır bir üslup kullanan yazar Demir, bir çok Kitap fuarından teklifler alıyor.Gazetemizin genel yayın yönetmeni  ve aynı zamanda UGD Genel başkanı Nihat Alparslan'ın ziyareti sırasında imzalayak hediye edilen "Dersimde Bir Kız sevdim" adlı kitap büyük ilgi çekmeye devam ediyor.3 üncü baskısı çıkan kitapı yayın evlerinde ve internetten sipariş verilebiliyor.

Kitap Hakkında

“İki kişilik yalnızlıktı yaşadığımız. Büyük bir zaman kitlesinden kısa bir kesitti bize tahsis edilen süre. Yalçın dağın zirvesine kement atan dağcılar gibiydik. Var olmak hevesiyle yokluğu yok saymış, kısa bir zaman dilimine sığdırmıştık sevgimizi. Sonsuzluk gözle görülemeyecek kadar uzaktı bizden. Ne yazık ki yanılmış, söz geçirememişiz zamana! Kalleşlikleri hesaba katamayıp, tecrübesizliğin kurbanı olmuşuz göz göre göre!


Sonbahar vurgunun hoyratlığında saklıyım sanki. Savruk bir yaprağın sararmışlığına gizlenmiş yalnızlığım. Senin ise sonbahar ağlıyor ayaklarında. Hayalin, bilmeden koparttığım birkaç yaprakta gizli, avuçlarımda kalıp sonra toz toz yere dökülen birkaç yaprakta...”

Erdem NoyanErdem Noyan