SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2024 09:33   Güncelleme : 28-03-2024 10:50

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı Ali Talip Özdemir"Huzura İhtiyacımız Var"

Ali Talip Özdemir"Huzura ihtiyacımız var. Bu yüzden kendimi görevli hissettim. Benim bir beklentim yok. Bakırköylülerle biz hemhal olduk"

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı Ali Talip Özdemir

 

"BİZİM HUZURA İHTİYACIMIZ VAR"

20 yıl sonra tekrar döndüm. Laik, Atatürk Cumhuriyetinin temsilcisi olarak insanları bir araya getirmek. Gelir gelmez yol, sokak, deprem demiyorum. Huzura ihtiyacımız var. Bu yüzden kendimi görevli hissettim. Benim bir beklentim yok. Bakırköylülerle biz hemhal olduk. Ermeni, Süryani, Rumlar hepsi hala çok yakın görüştüğüm kişiler. Onlarla hiç kopmadık, diğer vatandaşlarımızla da öyle. Herkesin inancına saygılı olmak adına söylüyorum. Bizim insanları bir araya getirip kucaklaşmaya ihtiyacımız var.

"BİRİNCİ DERECEDE DEPRMEM"

Bakırköy'ün esas meseleleri, dertleri çok farklı. Birinci derecede deprem maalesef. Orada çok ciddi fay hattı var. Bütün yapıları dönüştürme lazım. Dijital ortamda ikiz Bakırköy yapıp, orada dönüşüm merkezi yapmamız lazım. Şimdiki belediye ile Ataköy'de hukukçular arasında ciddi sıkıntı var. Bunların hepsini ortadan kaldıracağız. Dijital uygulama ile karot almadan depreme dayanaklılığını ölçebilecek durumdayız. Konut üreteceğiz Bakırköy'de. Bir hayvan hastanesi projesi var. Sahipsiz hayvanlara bakabileceğimiz bir mekân oluşturmaya çalıştım.

"KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÇÖZERİZ"

Konutu ada bazında yapacağız. Hem de insanları geçici konutlarda ikamet ettireceğiz. Oluşturacağımız fonla kalacakları konutların kirasını ödeyeceğiz. Bu işi çözeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Dijital ikiz projesini hazırladıktan sonra bunu çok rahat bir şekilde çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

"TRAFİK DÜZENE GİRECEK"

İstanbul'un birinci derdi trafik. İnsanlar günde 4 saatini trafikte geçiriyor. Trafik Bakırköy merkezde kilitleniyor. Bakırköy Belediyesi'nin karşısında tarihi kabristan ve Şükran Çiftliği var. Orada yeraltından girerek, Özgürlük Meydanı'na otopark yapılacak. Buradan sahile çıkıyoruz. Alttan otoyol geçecek. Devletin eliyle olacak bu. Yerin altına girip, geçeceğiz buradan, başka çaresi yok. Bürokrasiyi biliyorum, bakan arkadaşları tanıyorum. Bu iş için kaynak var. Trafiği biz çözeceğiz, kimsenin endişesi olmadan.

"DEV BİR YAŞAM MERKEZİ"

Bu hizmetleri yaparken huzur vaat ediyoruz. Çok büyük bir yaşam merkezi oluşturacağız. Özürlü, otistik çocuklar olacak. Daha önce bu projeyi yapmıştım. O ailelerin problemini çözebilmek için yaşam merkezinde yaşlılar oturup tavla oynayacak, hasta bakım merkezi olacak, gelemeyeni dijital ikizle takip edeceğiz. E-sağlıkla vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını göreceğiz.

"SOSYAL BELEDİYECİLİK"

Bütün İstanbul'un sanat merkezi Bakırköy'de olacak. Kimse kimseye karışmayacak. Sosyal demokrasi böyle değil mi? Bizim dinimiz de böyle değil mi? O kadar güzel inancın mensubuyuz. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde depremi, sağlığı, sporu da bu şekilde yürüteceğiz. Huzurla hizmet etmek ve kaynakları üretmek.

Bakırköyü  Kurtaracak Başkan Ali Talip Özdemir mi CHP Adayı Ayşegül Ovalıoğlu mu?

Bir tarafta tecrübeli bilgili yol bilen biri. diğer taraftan yol bilmeyen  belediyeliği bilmeyen biri,

Ali talip Özdemir Belediyeciliği biliyor. Ekibin Kurması bilen biri,.

Bakırköy için Neler Gerektiğin bilen biri

Bakırköy için Bakanlıklarla iletişim hızlı Kurabilecek biri,

Bakırköy İçin Dürüst ve İlkeli Tecrübeli Biri,

Ali Talip Özdemir, Bakırköy’e Yaptıkları Yapacakların Teminatı,

Ayşegül Ovalıoğlu Kadroyu Ankara’dan Gelenler ile Çalış Diyecekler,

Gelenlerin Kişisel Egoları ile karşılaşacak, iki dönemi incelesin, ders içinde

Ali Talip Özdemir Kentsel Dönüşüm için Para kaynağı İki günde kurup hizmete Başlayacak,

Ali Talip Özdemir Bakırköy sanat merkezi yapacağına inanıyorum,

Ali Talip Özdemir Bakırköy Aş Evin  en iyisin yapacağına İnanıyorum,

Ali Talip Özdemir Gençlerin Teknoloji ile Girişimcilerin Onun Açacak biri,

Ali Talip Özdemir ,Bakırköy esnafın içinde olacağına inanıyorum, Esnafı dinleyeceğine inanıyorum,

Ali Talip Özdemir ,Bakırköy Sokakların ‘da  , caddesinde Dolaşacağına inanıyorum,

Ali Talip Özdemir, Gençler bisiklet  süreceğine inanı

Ben Bir Solcu Olarak, Bu sefer Oyumu Ali Talip Özdemir Verecem, Bakırköy’e Hizmet edeceği İnanıyorum, Fikrim değişmeyecek ancak Hizmet Edecek  ,Dürüstlüğüne inandığım 30 Yıldır, Tanıdığım Kişiliği aynı, fikri ANAP’lı, İnsan seven, Mevlana aşkı İçinde olan, Kul Hakkı Bilen, Hizmeti ile anılmak isteyen, Gönüllü Bakırköy İçin Çalışacak biri,

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN