SİYASET
Giriş Tarihi : 18-04-2023 21:20   Güncelleme : 18-04-2023 21:30

Lütfullah Kayalar "Yozgat'ta Hasret Bitecek"

Yozgat’ta Millet İttifakı aday tanıtım toplantısı ve karargah açılışında Lütfullah Kayalar coşkusu yaşandı. Kayalar, önemli mesajlar verdiği konuşmasında 'Bekleyin az kaldı 14 Mayıs'a, demokrasi bayramına' ifadelerine yer verdi.

Lütfullah Kayalar

 

 

İYİ Parti seçim koordinasyon merkezi açılışı öncesinde İYİ Parti Yozgat 28’inci dönem milletvekili adayları vatandaşlara hitap etti.
İYİ Parti seçim koordinasyon merkezi açılışı törenine Millet İttifakı Yozgat Milletvekili adayları Lütfullah Kayalar, Ali Keven, İsmail Yılmaz, Nafiye Balçık'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Katılım Partisi, Demokrat Partisi’nin il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Açılış programında Millet İttifakı Yozgat Milletvekili adayları Lütfullah Kayalar, Ali Keven, İsmail Yılmaz, Nafiye Balçık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Yaşar, Deva Partisi İl başkanı Mustafa Bulut, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Demirel, Gelecek partisi İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Demokrat Parti İl Başkanı Hüsamettin Üzümveren, İYİ Parti İl Başkanı Bünyami Katipoğlu birer konuşma yaparak Millet ittifakının seçim sürecindeki yeri ve hedefleri  hakkında konuşma yaptılar. 

 


Hasret bitiyor

Yozgat Milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, coşkulu tezahüratlar eşliğinde çıktığı kürsüde Yozgat’ta hasretin biteceğini söyledi.
Kayalar, “Bu hasret yeniden Yozgat’tan Türkiye’ye yeni bir ses veriyoruz. Bu meydanın ismi Cumhuriyet Meydanı. 1923 Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu dünyaya örnek olan Cumhuriyetle taçlanan devletimiz son Türk devletimiz 2023’te yeni bir Cumhuriyet’in 100’ncü yılında ikinci Cumhuriyet dönemine başlarken 14 Mayıs’ta bir sandık daha önümüze geliyor. Demokrasinin Cumhuriyet’in, milli iradenin temeli olan halkın iradesi 14 Mayıs’ta yeniden tecelli edecek” dedi.

 


Aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum

 Çıkacak olan neticelerin millete, insanlığa ve ülkeye hayırlarq esile olması temennisinde bulunan Kayalar, “Bunu söylerken Yozgat’ımızdan aday olan bütün değerli arkadaşlarımın, kardeşlerimin hepsine başarılar diliyorum. Siyasi partilerimizin hepsine başarılar diliyorum” dedi.

 


Biz bir'iz ve beraberiz

Kayalar, “Çünkü biz hepimiz Yozgatlıyız. Biz biriz ve beraberiz. Biz ilimiz ve ülkemiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak mecburiyetindeyiz. Bunu ifade ederken özellikle İYİ Parti’nin milletvekili adayı olarak sizlere hitap ederken kıymetli ve değerli milletvekili adayı arkadaşlarımızdan birisi Yozgat’ımızın milletvekilidir. Sorgun’dan ilk defa kadın aday olarak sizlere hitap eden değerli kardeşimiz ve Yerköy ile Yozgat ile bugüne kadar iç içe olan gençlerle iç içe olan İsmail Yılmaz Bey ile birlikte bir aday kadrosu. Değerli il başkanlarımızla, yönetim kurulu ile, Yerköy’ün, Yenifakılı, Çayıralan’ın belediye başkanı ile birlikte Yozgat’ta ki başta merkez belediye başkanları olmak bütün belediye başkanlarıyla birlikte Allah kısmet ederse yeni dönemde yeni dönem başlıyor. Bu yeni dönemde el birliği ile Yozgat’ımız için bir yola çıktık” dedi.

 


Kutlu bir yola çıkıyoruz


Bu yolun birleştirme, hizmet, birlik ve beraberlik yolu olduğunu ifade eden Kayalar, “Bu yola çıkarken biliniz ki milletvekili adayı arkadaşlarımız, il başkanlarımız, teşkilatlarımızla birlikte en önemlisi de benim mesai arkadaşlarım diye hitap ettiğim değerli muhtarlarımızla, STK’larımızal birlikte bu çıktığımız yolda bu çatı altında görev yapmak isteyen aday olan bütün arkadaşlarımızla bu yolda Yozgatlının hissiyatı olan vatan, millet, bayrak sevgimiz, inanışımız ve maneviyatımızla birlikte bir yola çıkıyoruz. O yol kutlu bir yoldur. O yolda İYİ Parti olarak, kadrolar olarak mecliste de inşallah Türkiye’nin sigortası olarak bayrağımızın göklerde dalgalanmasının en güzel duygularını yaşayan insanlar olarak yeni bir yola ve döneme giriyoruz. Milletin dirliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın sonsuza kadar burçlarda dalgalanması için bir yeni yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculukta sizlerden yeni bir destek bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 


Siz oylarınızı verin biz iktidarı almasını biliriz

İYİ Parti Yozgat Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, “Ben Yozgat’ın köylerini değil köylerdeki odalarını bilirim. Ben Yozgat’ın bütün köy yollarını, camilerini, mekteplerini bilirim. Zaman geldi barajları, küçük sanayileri, OSB’leri ihtiyaç ne işe biz oradayız. Bundan sonrada Yozgat’ın ihtiyacı ne işe aynı heyecanla ilk günde başladığımız gibi olacak. Siz oylarınızı vermesini bilin biz iktidarı almasını biliriz” diye konuştu.

 


 

Dualarla açılış yapıldı

Konuşmaların arından edilen duaların ardından seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleşti. Kaynak:Çamlık Gazetesi

Erdem NoyanErdem Noyan