SİYASET
Giriş Tarihi : 05-04-2023 15:00

Akşener'den Erdoğan'a tepki: Bu kurşun mu bizi durduracak?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde parti binasının saldırıya uğramasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, "Neymiş kiminle uğraşacağımı bilecekmiş. Seninle uğraşmaya devam edeceğim." sözleriyle Erdoğan'a seslendi.

Akşener'den Erdoğan'a tepki: Bu kurşun mu bizi durduracak?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Bir saldırı yapıldı. Recep Bey ve arkadaşları bize kızdılar. Neymiş inşaat bekçisi bir vatandaşımız hırsız kovalıyormuş, ne hikmetse İYİ Parti'ye gelmiş benim fotoğrafımı 20 cm sekmiş. Recep Bey çıkmış, benden özür bekliyormuş… Çünkü, kendisi çok kırılmış. Duyguları incinmiş. Rencide olmuş. Vah vah… Yazık ki ne yazık. Recep Bey utanmasan, mermiye saldırdı diye parti binamızı tutuklayacaksın. Bir de senden, özür dileyeceğim, öyle mi? Hadi oradan be hadi oradan! Çok beklersin!

"BU KURŞUN MU BİZE DUR DİYECEK?"

Bunca engeli aştıktan sonra şimdi bu kurşun mu bize dur diyecek. Söyleyin Sinan Ateş durdu mu? Bunca şey olduktan sonra bu kurşun mu bizi durduracak? Söyleyin Özgecanlar , Emineler sindi mi? Şimdi bizi bu kurşun mu durduracak. Söyleyin Gonca Kurişler vazgeçti mi? Gaffar Okkanlar, Uğur Mumcular öldü mü? Bunca hainliğin üzerinden geldikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak. Şimdi bizi bu kurşuna adres verenler mi ayıracak. O zaman bugün burada sizlerden bir söz istiyorum, bu sözü törenize atanıza uyarak verin, bu sözü aklınızı ve kalbinizi duyarak verin. Kıvılcımdan ateş olacaksınız söz mü?

SİNAN ATEŞ SUİKASTI
Sinan Ateş'in katillerine göz yuman katil ve korkak bir iktidar.

Neydin ne oldun Recep bey? Cesaretin sembolüyüm dedim esaretin sembolü oldun. Bir zamanlar geçmiş iktidarın hatalrından ders alırdın şimdi kendi hatalarını göremez oldun. Recep Bey'in yapamadığını biz yapacağız. Ne olursa olsun Sinan Ateş'in kanını yerde bırakmayacağız. Yataklık edenler cezasını çekeek, üstünü örtmeye çalışanlar da cezasını çekecek. O alçakları mutlaka bulacağız.

'KÜFÜR BULANMIŞ DİLİNDEN UTANIYORUZ'
Recep Bey gerginsin deyince bana ve arkadaşlarımı tehdit etmek bu tabloyu değiştirmeyecek. Tam 21 yıl oldu ama sen hiçbir şey öğrenemedin. Bana utan utan diyorsun evet utanıyorum ben. Cumhurbaşkanı olmanın zerresini bile taşıyamamandan ben utanıyorum. Küfür bulanmış dilinden, iftiralarından biz utanıyoruz. Ama belli ki sen hiç ama hiç utanmıyorsun. Muhalefeti Cudi'ye Gabar'a gömmekten bahsedip şirazeni kaybettin. Cudi ve Gabar senin için vatan olmayabilir ama bize vatan toprağıdır. Biz şehit olup Gabar ve Cudi'ye gömülmeye hazırız.

Sen kuponcu olduğundan, vatan toprağının kıymetini bilmezsin. Ama biz gayet iyi biliriz. Al bayrağımızın gölgesinin düştüğü her yer, bizim için cennettir, cennet!

15 Mayıs'la beraber devlet ile millet arasında yeni biz sözleşme imzalanacak.

'SENİNLE UĞRAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM'
Neymiş kiminle uğraşacağımı bilecekmiş. Bir aslan miyav dedi minik fare kükredi. Recep Bey sen hiç merak etme ben kiminle uğraşacağımı çok iyi bilirim. Terörist başının mektubunu televizyonda okutanla uğraşırım, yağmacılarla uğraşırım. Milletime yalan söyleyen üstüne de saraylarda keyif çatanlarla uğraşırım. Emekçileri, memurları enflasyona ezdirenlerle uğraşırım, gençleri itip kalkanlarla uğraşırım. Seninle uğraşmaya devam edeceğim.

 

 

Erdem NoyanErdem Noyan