SİYASET
Giriş Tarihi : 07-05-2023 13:53   Güncelleme : 07-05-2023 13:56

15 Mayıs'ta soruşturma emri vereceğim

Kılıçdaroğlu'ndan borsaya bir uyarı daha: 15 Mayıs'ta soruşturma emri vereceğim Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce borsadaki manipülasyona ilişkin uyarılarını içeren paylaşımını, alıntılayarak bir açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, "15 Mayıs günü Borsa'ya soruşturma emri vereceğim." dedi.

 15 Mayıs'ta soruşturma emri vereceğim

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gece Twitter hesabında; daha önce borsadaki manipülasyona ilişkin uyarılarını içeren paylaşımını, alıntılayarak bir açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Borsa’da vatandaşımızı soydular. Görülmemiş bir operasyona maruz kaldı küçük yatırımcı. Çok üzgünüm, uyarmaya çalışmıştım. Beni dinlemeyenler, alay edenler oldu. Canları sağ olsun. Çalınanı tahsil edeceğiz manipülatörlerden. 15 Mayıs günü Borsa'ya soruşturma emri vereceğim.”

'AVLANAN SİZ OLACAKSINIZ' DEMİŞTİ
Kılıçdaroğlu, daha önce Twitter hesabında “Küçük yatırımcıyı da uyarıyorum. Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin diye borsaya giriyorsunuz ama asıl yem, bu gördüğünüz şişirilmiş değerlerde. Maalesef avlanan siz olacaksınız” mesajını paylaşmıştı.

 

ETİKETLER:

CHP , KEMAL KILIÇDAROĞLU , SEÇİM 2023 , BORSA

Erdem NoyanErdem Noyan