SİYASET
Giriş Tarihi : 28-01-2023 21:22   Güncelleme : 29-01-2023 19:50

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş mesajı: "Bu iş torbacılarla kalmaz"

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş mesajı:

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili Twitter hesabından bir mesaj paylaşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bu ateş en tepedeki suçluları da yakacak. Şimdi istedikleri kadar polise-savcıya baskı yapsınlar, dua okunmasını yasaklasınlar, 4 ay sonra görüşeceğiz" dedi.

"BU İŞ TORBACILARLA KALMAZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Sinan Ateş'in annesinin sözleriyle ilgili bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu, şunları belirtti:

 “‘Adalet yoksa niye yaşayalım? Ben içime taş basarak oğlumun toprağıyla duruyorum’ diyen acılı anneye sesleniyorum; oğlunuz Sinan Ateş için adalet tecelli edecek. Bu iş torbacılarla kalmaz.

" Bu ateş en tepedeki suçluları da yakacak. Şimdi istedikleri kadar polise-savcıya baskı yapsınlar, dua okunmasını yasaklasınlar, 4 ay sonra görüşeceğiz. O çetenin yakasına yapışıp ailenin acısını bir nebze olsun dindireceğiz."

"Acılı anneye ve aileye bir kez daha sabır diliyorum. Tüm halkımızdan, merhumun ruhuna okunacak bir mevlidi bile yasaklayan zihniyete karşı Sinan Ateş ve ailesi için dua etmelerini istiyorum.”

 

 

 

 

Erdem NoyanErdem Noyan