SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2023 23:59

Başkan Deveci’den CHP Lideri Özel’e ziyaret

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Deveci CHP Lideri Özel’e, Samsun'un simgesi Onur Anıtı heykeli de hediye etti.

Başkan Deveci’den CHP Lideri Özel’e ziyaret

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Ankara’da birtakım ziyaretlerde bulundu. Av. Gülay Deveci ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Toplantısı’na katılan Başkan Deveci, daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile makamında bir araya geldi. CHP Samsun Milletvekili Murat Çan ve Av. Gülay Deveci’nin de eşlik ettiği ziyarette Genel Başkan Özel’e, Samsun'un simgesi Onur Anıtı heykeli de hediye edildi. 

GRUP TOPLANTISINA KATILDI 

Başkan Deveci, CHP Grup Toplantısı sonrasında sosyal medyadan paylaşım yaparak, "Cumhuriyet Halk Partimizin Meclis Grup Toplantımıza katılarak, coşkumuza ortak oldum. Genel Başkanımız Özgür Özel’in de dediği gibi, ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

“HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ziyaretiyle ilgili de yapılan paylaşıma da, ”Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i, Samsun Milletvekilimiz Murat Çan ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sayın Genel Başkanımıza Atakum’un ve Samsun’un sevgi ve selamlarını ilettik. Hep birlikte daha güzel günlere." notu düşüldü. 

Erdem NoyanErdem Noyan