SİYASET
Giriş Tarihi : 22-02-2024 11:00

" SAMSUN 1 NİSAN SABAHI YENİ BİR DÖNEME UYANACAK"

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, İlkadım’da sandık görevlileri ile yapılan buluşmada oylarına sahip çıkacaklarını vurgulayarak, ‘‘Seçimler demokrasinin bayramıdır, bu bayramın da tecelli edeceği yer sandıktır. İYİ Parti oylarına sahip çıkmak için hiç olmadığı kadar hazır’’ dedi.


İlkadım Derebahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen İYi Parti İlkadım Sandık Görevlileri buluşmasına katılan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, İlkadım Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçe Başkanı Serkan Albayrak ve Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Eyüp Elmas, görevliler ile bir araya gelerek sandık güvenliğinin önemini anlattılar.

SAMSUN 1 NİSAN SABAHI YENİ BİR DÖNEME UYANACAK

Seçimlerin demokrasinin bayramı olduğunu ve sandığın da bu bayramın tecelli ettiği yer olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tüfekci, ‘‘Sandıklara sahip çıkmak için hiç olmadığımız kadar hazırız. Samsun 1 Nisan itibariyle her anlamda yeni bir güne, yeni bir döneme uyanmış olacak. Milletin iradesinin üstünde güç tanımadıklarını söyleyenlere, gerçekten milletin iradesi neymiş bu seçimde göstermek için İYİ Parti olarak oylarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkacağız’’ dedi.


19 MAYIS RUHUYLA SANDIĞA GİDECEĞİZ

Sandıkların, yapılan ve yapılmayan hizmetlerin günyüzüne çıktığı yer olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden İmren Nilay Tüfekci, 31 Mart'ta sandık güvenliğinin hat safhada olacağının altını çizerek, ‘‘Bugün buraya gelen ve sandık görevlisi görevini üstlenmiş partilimiz ve vatandaşımız 31 Mart’ta kendi hür iradesine sahip çıkmak için sandık başına gidecek. Halktan kopmuş, milleti için değil kendi cebi için çalışanlara, halk için değil rant için gelenlere, şehir için değil yandaşları için projeler hazırlayanlara cevabımızı vermemiz için tarih bellidir. Sandığa gideceğiz ve güneşin Samsun’dan 19 Mayıs ruhu ile yeniden doğması için İyi Parti’ye mührü vuracağız. Oyumuzu kullandıktan sonra da sandığımıza sahip çıkarak, milletin gücünü göstereceğiz. Bu görevi almış arkadaşlarıma şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum. Sizler sadece biz adaylara değil, tüm milletin hakkına ve hukukuna sahip çıkacaksınız. Rabbim şimdiden yardımcınız olsun’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN