GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-02-2023 20:57   Güncelleme : 04-02-2023 21:03

Ataşehir Belediyesi'nde operasyonda gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

Ataşehir Belediyesi'ne yönelik "ihaleye fesat karıştırma" suçlamasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi.

Ataşehir Belediyesi'nde operasyonda gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

Gazete Duvar'ın haberine göre ,İstanbul'da Ataşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında 3 belediye başkan yardımcısının da bulunduğu gözaltındaki 28 şüpheliden 26'sı adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli ise sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakıldı.

DHA'nın haberine göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü iki farklı "ihaleye fesat karıştırma" soruşturması kapsamında, dün aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu 30 şüphelini gözaltına alınmasına karar verildi.

Yapılan eş zamanlı operasyonda Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadık K. ve Orhan Ç., ile soruşturmaya konu dönemde Ataşehir Belediyesi'nde mimar olan, şu an ise Kadıköy Belediye Başkan yardımcılığı yapan Gül C. de gözaltına alındı.

Bugün emniyetteki işlemleri tamamlanan 26 şüpheli adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli de sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

Erdem NoyanErdem Noyan