SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2024 10:45   Güncelleme : 04-02-2024 11:34

Ahmet Aras'a Coşkulu Karşılama

CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Ankara dönüşü Bodrum'da coşkuyla karşılandı. Kürsü kuruldu, konuşmalar yapıldı. Adeta bir küçük miting provası yaşandı...

Ahmet Aras'a Coşkulu Karşılama

 

Ankara'dan Milas - Bodrum Havalimanı’na inen Ahmet Aras, burada partililer, vatandaşlar ve Bodrumspor taraftarları tarafından karşıladı. Burada hemşerilerinin tebrikleri kabul etmeye başlayan Ahmet Aras ve beraberindekiler, konvoy eşliğinde şehre girdi.

Aras'ı karşılayanlar arasında başta İl Başkanı Zekican Balcı ile Milas Adayı Fevzi Topuz ve ilçe başkanları ile adaylıkları kesinleşen ilçe belediye başkanı adayları da vardı.

Belediye Meydanı'nda kurulan platform önünde toplanan çok sayıda Bodrumlu ellerinde pankartlar ve Türk Bayrakları ile şarkılar söyledi.

Törende konuşan CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Ahmet Aras’a başarı dileyerek "Mugla'ya Bodrum’dan bir efe gidiyor." derken, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ise "Bugün bizim için çok değerli bir gün. 31 Mart çok önemli bir tarih. Mugla'mız hem Cumhuriyetin hem de CHP'nin kalesidir. 13 ilçemizde ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde seçimi kazanacağız." diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Aras, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti;

"2019 yılında bu yolculuğa çıktığımızda aşamalardan geçtik, yarış yaptık, arkadaşlarımızla tatlı bir rekabet içerisinde, sizlerin teveccühü ile partimin takdiri ile Bodrum Belediye Başkan oldum. 5 yılda çok çalıştım, yaşamadığımız sıkıntı kalmadı. Salgını, yangını, depremi, ekonomik krizi. Buna rağmen ekip arkadaşlarımla, belediyedeki canım kardeşlerimle çok çalıştık, Bodrumlunun hizmetinde olduk. Bu 5 yıllık serüvenin sonunda yine sizlerle beraberim ama bu sefer başka bir pozisyonda. Bizden önceki değerli başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu topraklara hizmet eden, taş üstüne taş koyan kim varsa hepsine şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Muğla'nın ihtiyacı olan her şeyi köşesine eşit, adaletli, insanca götürmek niyetindeyim. Hiçbir kimseyi ayırmadan ne etnik kimlik, ne mezhepsel ne de yerli yabancı, Bodrumlu Seydikemerli demeden herkese vereceğiz."

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN