SİYASET
Giriş Tarihi : 21-01-2024 20:07   Güncelleme : 21-01-2024 20:12

Samsun'da CHP'nin Atakum eğilim yoklamasında işte birinci çıkan isim?

Samsun'da CHP'nin Atakum eğilim yoklamasında işte birinci çıkan isim. Samsun'da CHP'nin Atakum Belediyesi için yaptığı eğilim yoklamasında birinci çıkan isim ve aldığı oy belli oldu.

Samsun'da CHP'nin Atakum eğilim yoklamasında işte birinci çıkan isim?

 

Samsun'da CHP, 2024 yerel seçimleri için Atakum Belediyesi Başkan adayını belirlemek için eğilim yoklaması gerçekleştirdi. CHP Atakum İlçe Teşkilatı üyeleri sandık başına giderek, eğilim yoklamasında aday olarak görmek istedikleri isimler için oy verdi.

CHP'de Atakum Belediyesi için mevcut başkan Cemil Deveci ile birlikte Atakum Belediye Belediye başkan aday adayları Turgay Özçelik, Serhat Türkel, Murat Erkan, Bayram Çelik ve Ahmet Cengiz eğilim yoklamasına girdi. Yapılan eğilim yoklamasında Atakum Belediye Başkan aday adayı olan Serhat Türkel birinci çıktı. 

CHP'nin Atakum Belediyesi için gerçekleştirdiği eğilim yoklamasında belediye başkan aday adayı olan Serhat Türkel 865 oy, Turgay Özçelik 587 oy, Murat Erkan 329 oy, mevcut belediye başkanı Cemil Deveci 341 oy, Bayram Çelik 445 oy, Ahmet Cengiz ise 5 oy aldı.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN