SİYASET
Giriş Tarihi : 15-04-2024 08:29

AKP’li Bursalı’dan ‘Istakoz’ açıklaması:

AKP’li Şebnem Bursalı, 'Monaco Yat Kulübü'ndeki ıstakozlu paylaşımı sonrası gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Bursalı, yapılanların İstanbul Beşiktaş’taki patlama ve Antalya’daki teleferik faciasının unutturulma çabasını olduğunu öne sürdü.

AKP’li Bursalı’dan ‘Istakoz’ açıklaması:

AKP İzmir Milletveki Şebnem Bursalı, Instagram hesabından, Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun fotoğrafını paylaştı.

Bursalı’nın bu paylaşımına partisi de dahil olmak üzere büyük tepkiler geldi.

Şebnem Bursalı’da oluşan büyük tepki sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bursalı’nın X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

'Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur. 30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim. Mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum sn Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur.

Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum!

İstanbul’un göbeğinde 29 insanımızın hayatını kaybettiği, Antalya’da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanlarımızın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz!

Kamuoyuna saygıyla sunarım.'

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN