SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2023 16:04   Güncelleme : 06-03-2023 16:18

Akşener masaya geri döndü: 16.00'daki Millet İttifakı toplantısına katılacak

Akşener masaya geri döndü: 16.00'daki Millet İttifakı toplantısına katılacak SON DAKİKA | İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İmamoğlu, Yavaş ve Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmelerin ardından Altılı Masa'ya geri döndü, saat 16.00'da başlaması beklenen Millet İttifakı toplantısına katılacağı açıklandı.

Akşener masaya geri döndü: 16.00'daki Millet İttifakı toplantısına katılacak

SON DAKİKA | İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İmamoğlu, Yavaş ve Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmelerin ardından  Altılı Masa'ya geri döndü, saat 16.00'da başlaması beklenen Millet İttifakı toplantısına katılacağı açıklandı.

"MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN"

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Sayın Genel Başkanımız milletimizin iradesi ve isteği doğrultusunda başından bu yana verdiği mücadelenin bir gereği bir öneri getirdiğini ifade etmiştim. İki değerli büyükşehir belediye başkanımızın  icracı, yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması konusunda. Az önce sayın Genel Başkanımızla CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bir görüşme gerçekleştirdiler.  Şu an itibariyle Genel Başkanımız Millet İttifakı toplantısına katılma kararı almışlardır, milletimize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasını yaptı. 

 

 

Erdem NoyanErdem Noyan