SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 09:35

Serhat Türkel: Atakum İçin Heyecanla Çalışacağız

Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, muhtarlarla gerçekleştirdiği kahvaltı programında yerel yönetim hedeflerini anlattı. Atakum'un sorunlarına yönelik çözüm önerilerini paylaşan Türkel, gelen soruları da cevapladı. Toplantı, yerel yönetimde işbirliği ve katılımcı bir yönetim anlayışının vurgulandığı samimi bir ortamda gerçekleşti.

Serhat Türkel: Atakum İçin Heyecanla Çalışacağız

Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği programa ayrıca, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü de katıldı. 

 

Türkel, Atakum'un kalkınması için öncelikli hedefleri ve stratejilerini detaylı bir şekilde anlattı. Program, sadece seçim dönemine yönelik vaatlerle sınırlı kalmayıp, aynı zamanda Atakum'un kültürel ve tarihsel değerlerine vurgu yaparak, yerel kimliği koruma ve geliştirme çabalarını da ön plana çıkardı.

 

Serhat Türkel'in muhtarlarla gerçekleştirdiği bu buluşma, sadece seçmenle değil, aynı zamanda yerel yönetimde görev alan muhtarlarla da işbirliği ve iletişim odaklı bir anlayışı yansıttı. 

 

HALKIN İHTİYAÇLARINA ODAKLANACAĞIZ 

 

Atakum'un muhtarlarına yerel yönetim vizyonunu anlatan Başkan Adayı Türkel, "Atakum için canla başla çalışan muhtarlarımızla bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk. Atakum'un güzelliklerini, sorunlarını ve potansiyelini tartıştık. Vizyonumuz; şeffaf, katılımcı ve adil bir yönetim anlayışını benimsemek. Hep birlikte, Atakum'u daha yaşanabilir bir yer haline getirmeliyiz. Halkımızın ihtiyaçlarına odaklanan, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla Atakum'u hep birlikte daha ileriye taşıyacağız. Sizlerin desteğiyle güçlenecek olan bu yolculukta yanınızda olmak benim için bir onurdur. Birlikte elde edeceğimiz başarılar için heyecanla çalışacağız" dedi

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN