SİYASET
Giriş Tarihi : 16-02-2024 19:40

CHP Samsun Büyükşehir Adayı Cevat Öncü: 'Şok uygulama ekipleri ihtiyaçları tespit edecek'

CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü, "Muhtarlar belediyeye gelmeden online sistemle derdini, ihtiyaçlarını ulaştıracak. Şok uygulama ekipleri kuracağız. Bölgelerin 'neye ihtiyacı var' tarayacaklar" dedi.

CHP Samsun Büyükşehir Adayı Cevat Öncü: 'Şok uygulama ekipleri ihtiyaçları tespit edecek'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Tekkeköy ilçesinde mahalle muhtarlarıyla buluştu.

 

Cevat Öncü, "Demokrasinin birinci kademesi olan muhtarlarımızla istişare edeceğiz. Çünkü bizim göremediğimizi siz görüyorsunuz. Bizim yaşamadığımızı siz yaşıyorsunuz. Mahallelerde, köylerde sürekli halkla iç içe olan sizsiniz. İhtiyacı ve problemi en iyi siz biliyorsunuz. Siz halkın sesinin ta kendisisiniz" dedi.

 

 

'ŞOK UYGULAMA EKİPLERİ KURACAĞIZ'

 

"Bizim yönettiğimiz Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde problemleri ertelemek, ötelemek ve birbirinin üzerine yıkmak yerine ihtiyaçların çözümüne hızlı bir şekilde müdahale edilecek" sözlerini kullanan CHP SBB Başkan Adayı Cevat Öncü, "Sizler belediyeye gelmeden online sistemle belediyedeki en yetkili makamlara derdinizi, ihtiyacınızı ulaştıracaksınız. Şok uygulama ekipleri kuracağız.

 

 

İçinde mühendislerin, mimarların, ziraat mühendislerinin, ustaların bulunduğu ekipler size gelecekler. Belirli mahalle ve bölgeleri tarayacaklar. Ne ihtiyacınız var? Gelecekte orta ve uzun vadede ne yapmak lazım? Samsun Büyükşehir Belediyesi, en basitinden başlayarak mahallelerin problemlerini hem yerinde tespit edecek hem de inanın bana çok kısa sürede çözümler üretecek" ifadelerini kullandı.

 

 

 

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN