SİYASET
Giriş Tarihi : 28-11-2023 15:44   Güncelleme : 28-11-2023 21:55

Milas Bağımsız Belediye başkan Adayı Salih Önel'e partilerden yoğun teklifler var....

Uzun yıllar Türk siyasetinde Merkez sağın her kademesinde Yöneticilik yapan Başkan Önel'e,Rahmetli Cumhur Başkanı Süleyman Demirel'in Muğla'da en çok sevdiği siyasiler arasında yer alıyor.Milas'da bağımsız belediye başkanlığını açıklayan Önel yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerden adaylık teklifleri gelmeye başladı.

Milas Bağımsız Belediye başkan Adayı Salih Önel'e  partilerden yoğun teklifler var....

 Türkiye siyasi  arenada bir çok önemli görevlerde bulunan  Salih Önel, Milas ve Muğla bağımsız belediye başkan adaylığını resmi olarak açıkladı. Önel, Sakarya İlköğretim Okulununun bulunduğu yerden başlayarak Sanayi’ye kadar uzanacak tramvay hattı ve Sodra Dağ’ı bölgesine yapılacak teleferik hattı gibi dikkat çekici projeleri kamuoyuyla paylaştı.

Sokak Hayvanları ve Aşevleri

Salih Önel, sokak hayvanlarının tüm aşılarının yapılacağını ve doğal yaşam alanlarına geri bırakılacağını belirtti. Ayrıca, sokakta yaşayan insanlar için de aşevleri oluşturulacağını, böylece hiçbir vatandaşın aç ya da sokakta kalmayacağını ifade etti.

Trafik ve Altyapı Çalışmaları

Önel, Milas’ta saat 15.00 ile 17.00 arasında trafiğe kapalı dinlenme alanı oluşturulacağını ve bu bölgede sürekli akan bir su olacağını açıkladı. Otopark sorununun çözüleceğini ve Milas’ın bütün caddelerinin düzenleneceğini söyledi.

Eğlence ve Dinlenme Alanları

Eğlencemekanları  ve kahvehane bölgelerinin kış aylarında da kullanılabilir olacağı, ısıtma sistemleriyle donatılacağı belirtildi. Milas’ın doğal güzelliklerini gözler önüne seren teleferik hattı da projeleri arasında yer aldı.

Avrupa Birliği Hibe Kredileri

Salih Önel, tüm projelerin Avrupa Birliği’nden alınacak hibe kredilerle finanse edileceğini açıkladı. Önel, “Bu projeleri bir yıl içinde, Avrupa Birliği konusunda uzmanlaşmış üniversite mezunu çalışanlarımızla hayata geçireceğiz” dedi.

Yerel Yönetim ve Muhtarlar

Önel, yerel muhtarlarla işbirliği yapacaklarını ve iş yeri açma ruhsatlarının bu yolla verileceğini söyledi. Yerel üreticilerden alınacak sebzelerle işletilecek olan Belediye restoranlarında ve kafelerde gençlere çalışma imkanı sağlayacaklarını ifade etti.

Salih Önel, siyasi görüş olarak kendini “Atatürkçü, çağdaş ve demokrat” olarak tanımladı ve tüm Milas ve Muğla halkından destek beklediğini ifade etti.

Salih Önel, konuşmasını “Hepinizin dertlerini dinleyip, sizlere yaşanabilir bir Milas sunmaya talibim. Eğer bu büyük projelerimi gerçekleştirebilirsem, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olacağım” sözleriyle tamamladı. Salih Önel evli 2 çocuk babası,işletme fakültesi mezunu siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü okumaktadır.62 yaşında olan Salih Önel'in sloganı

HİZMET İÇİN ÇIKTIK YOLA HAYDİ HAYIRLI İLE YENİ MİLAS'A BİRLİKTE OLURSAKKAZANIRIZ BİRİNİZ OLMASA EKSİK OLURUZ.SEVGİDE SAYGIDA EŞLEŞTİK SALİH ÖNEL BİRLEŞELİM

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN