EKONOMİ
Giriş Tarihi : 22-10-2023 14:38   Güncelleme : 22-10-2023 14:41

Samsun Atakum'da Seçkin Otel Açılışı gerçekleşti

Türkiye’nin önde gelen zincir otellerinden Elite World Hotels & Resorts ile Yazıcı Konaklama Turizm iş birliğiyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Elite World Comfy Samsun Atakum’un resmi açılışı AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanları, Samsun il ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Samsun Atakum'da  Seçkin Otel Açılışı gerçekleşti

Elite World Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Vedat Elik ve Yazıcı Konaklama Turizm Yönetim Kurulu Başkanları Dr. Öğrt. Üyesi Alikemal Yazıcı ve Nurten Yazıcı ev sahipliğinde 21 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen resmi açılış törenine; AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu ile CEO’su Orkun Petekçi ile Samsun il ve ilçe protokolünün de aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı.

 

“BİZİM İÇİN YEPYENİ BİR HEYECAN”
Elite World Comfy Samsun Atakum'un yatırımcısı Dr. Öğrt. Üyesi Alikemal Yazıcı, Elite World Hotels & Resorts zincirindeki ilk franchise otelinin yatırımcısı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yazıcı, “Elite World markasıyla beraber çalışacak olmak önemli bir adım ve bu güzel iş birliğinin başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Bizim için yepyeni bir heyecan. Özenimizi misafirlerimize yansıttığımıza inanıyoruz. Samsun; yeşille mavinin buluştuğu doğası, aktif ticari hayatı, kültürü ve ülkemizin kuruluşunda simge şehirlerden biri olması dolayısıyla çok ziyaretçi alıyor. Ayrıca önemli bir üniversite şehriyiz. 1.5 milyona yakın Samsun nüfusu ve ziyaretçilerimiz için özel gün kutlamaları, iş toplantıları, spor ve sosyal aktiviteler için çok şık ve modern bir tesis oluşturduğumuza inanıyorum. Usta şef Murat Bozok’un yönetimindeki Alizya restoranımızın da yer aldığı Elite World Comfy Samsun Atakum’un şehrimiz için yepyeni bir buluşma ve lezzet merkezi olacağına eminiz” dedi.

 

 

“ELİTE WORLD HOTELS & RESORTS OLARAK YENİ BİR AŞAMAYA GEÇİYORUZ”
Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, zincirin ilk franchise oteli olarak açılan Elite World Comfy Samsun Atakum’la, yarım asırdır süren turizm yolculuğunda yeni bir aşamaya geçtiklerini belirtti. Devreye aldıkları franchise iş modeline gösterilen ilgiye değinen Elik Bezaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yazıcı Konaklama Turizm’i, Samsun’a böyle güzel bir otel kazandırdıkları için tebrik ediyorum. İş birliğimizin başarısına biz de inanıyoruz. 85 milyonun üzerinde nüfusa sahip ülkemizde iş, tatil, eğitim, sağlık ve farklı sosyal nedenlerle seyahat ediliyor ve konaklama talebi ortaya çıkıyor. Bu nedenle konaklama sektöründe 81 ilimizde yeni yatırımlara ihtiyaç duyuluyor. Yılın 12 ayında turizmin yaşanabildiği bir coğrafyadayız. Seyahat eden kişilerin Türkiye’nin her bölgesinde tanıdıkları, güvendikleri bir marka ile karşılaşmasını sağlayan franchise iş modelimiz tüm taraflara avantaj sunuyor.”

 

Yılsonuna doğru yine franchise modeliyle Elite World GO Van Edremit’in hizmete girmesinin planlandığını aktaran Emel Elik Bezaroğlu, imza aşamasında iki otel projesinin daha yolda olduğunu söyledi.

 

 

MODERN VE AİLE DOSTU BİR OTEL OLARAK TASARLANDI
Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi de şu değerlendirmelerde bulundu: “Elite World Comfy, akıllıca tasarlanmış binaları, şehrin kalbinde rahatça erişilebilen lokasyonları, çağdaş çizgileri, modern ve aile dostu imkanlarıyla kaliteli konaklama hizmetinin yanında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan restoranı, teknolojik altyapıya sahip toplantı salonları, SPA ve fitness olanaklarıyla aile buluşmalarından iş toplantılarına kadar her türlü aktivite için aranan bir merkez olarak bulunduğu şehirde ön plana çıkıyor. Samsun’da açılışını yaptığımız Elite World Comfy Samsun Atakum, Elite World markasının tüm değerlerini yansıtıyor.”

 

TURİZMİN VE SOSYAL HAYATIN MERKEZİ OLACAK
Elite World Comfy Samsun Atakum’un geniş yaşam alanları sunan modern ve konforlu, çoğu deniz manzaralı 38 odası bulunuyor. Açık ve kapalı alanlarıyla 250 kişiyi ağırlayabilen Alizya Restoranı’nda Türk ve dünya mutfağından örnekler usta şef Murat Bozok yönetiminde sunuluyor. Otelin kurumsal etkinlikler ve toplantılar için gelişmiş teknik alt yapıya sahip 100 kişiye kadar hizmet verebilen toplantı salonu mevcut. En güncel turizm trendlerine göre dizayn edilen Elite World Comfy Samsun Atakum, tüm bu özellikleriyle Samsun sosyal hayatının merkezinde yer alacak.

Erdem NoyanErdem Noyan