SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 08:33

CHP Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi çoşkulu törenle Açıldı

Gündem Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi,Konacıkda düzenlenen törenle açıldı.

CHP Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi  çoşkulu törenle Açıldı

Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki açılışa CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz, Parti Meclisi Üyeleri Baran Bozoğlu ile Alkım Denizaslanı, Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun, Gizem Özcan, Süreyya Öneş Derici; Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz ile çok partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Tuna Işın, seçimde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade ederek Muğla ve Bodrum’da seçimi kazanacaklarını dile getirdi.

Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ise Muğla'daki ilçe başkanlarını sahneye davet ederek konuşmasını onlarla birlikte yaptı. Balcı, "31 Mart akşamı Bodrum’da Tamer Mandalinci, Muğla'da Ahmet Aras başkan olacak. Bodrum’da rekor oyla kazanacağız." dedi. 

Zekican Balcı'nın konuşması sonrası Muğla Milletvekilleri sahneye çıkarak partilileri selamladı.  

Programın devamında Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz ile Parti Meclisi Üyesi Alkım Denizaslanı bir konuşma yaptı.

CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi. Konuşmasının devamında CHP Eski İstanbul Milletvekili ve Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın’a sözü getiren Başarır, şu ifadelere yer verdi;

“Bunların bir Muğla Milletvekili var, Kadem Mete. Trafik sorunundan bahsediyor, çöplerden bahsediyor. Yazları ben de burada yaşıyorum. Ben de ‘Ben Bodrum Bodrum’da, Muğla’da Köyceğiz’de, Marmaris’te hiç çöp görmedim ama bizim çöpe attığımız bir adamı aday yaptınız’ dedim.”

AYAYDIN’A İLGİNÇ BENZETME 

Konuşmasında Ayaydın’ın açık hava reklamlarındaki fotoğraflarına yönelik dikkat çekici ifadeler de kullanan Ali Mahir Başarır, “Öyle bir görüntü var ki, İpragaz’ın afişine benzettim.” şeklinde konuştu. 

“BİLGİ BİRİKİMİYLE MUĞLA’YA GİDİYORUM”

Başarır’ın ardından kürsüye gelen Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, 5 yıl boyunca altyapı ve üstyapı, eğitim, kültür ve sosyal alanlarda yürüttüğü çalışmaları anlattı. Aras, şöyle dedi;

“Artık ben küçük şehir, büyükşehir ayrımını ortadan kaldırdım. Biz bu iddiayı boşuna ortaya koymadık. Bu iddiayı, o ayazı yiyen bir kurt olarak, yani derler ya ‘kurt kışı geçirir ama nasıl bir ayaz yediğini kendi bilir’. Bu tecrübe ve bilgi birikimiyle Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne gidiyorum. O yüzden Bodrum’un eksiği gediği neyse sonuna kadar tamamlayacağım.” 

TURGUTREİS DENİZ SUYU ARITMA TESİSİ

Başkan Aras, Turgutreis bölgesi için 100 bin kişiye yetecek kapasitede denizden arıtma tesisi projesinin hazır olduğunu dile getirerek şöyle devam etti;

“Göreve geldikten bir gün sonra hemen çalışmaya başlayacağım ve yaz içerisinde o tesisi Turgutreis’e kazandıracağım. Buradan sizlere söz veriyorum. Orada yapacağımız 100 bin kişilik arıtma tesisiyle beraber Bodrum’un diğer bölgelerindeki su sıkıntısı zaten büyük ölçüde çözülmüş olacak. Ekinambarı suyu için de tuzdan arındırma tesisi kuracağım ve oradaki suyu Bodrum’un depolarına ulaştıracağım.”

Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, sahneye eşi Sezil Mandalinci ile birlikte çıktı. Mandalinci, şöyle konuştu;

“Allah nasip ederse Bodrum Belediyesi’nde ben, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde Ahmet Ağabeyim, Ahmet Başkanım, başkan olduktan sonra Büyükşehir Belediyesi’nin büyüklüğünü, Bodrum’da sonuna kadar iliklerinize kadar sizlere hissettireceğiz. Sağ olsun Osman Başkanım 5 yıldır Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde tam 50 yıldır yapılmamış işleri yaptı. Atılan adımlar sayesinde bugün artık yeni şeyler konuşma zamanı. Kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ve en kıymetli eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisi’nin, bir asırlık çınarın gölgesinde bizler yeniden şahlandıracağız. Halkımızı, sosyal demokrat ve laik hizmet anlayışıyla yeniden buluşturacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere çizdiği yoldan asla sapmadan, hiçbir engel tanımadan önümüze çıkan bütün engelleri de bir bir aşarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.”

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, konuşma ve kısmen yürüme engelli, aynı zamanda da Bodrum Sağlık Vakfı gönüllüsü Bilgin Özşeker’in kendisine verdiği mesajı sahnede okudu. Mandalinci, Özşeker’in isteğini yerine getireceğini ve en kısa sürede meclis üyesi adaylarıyla birlikte Bodrum Sağlık Vakfı’nı ziyaret edeceğini söyledi. 

Tamer Mandalinci’nin belediye meclis üyesi adaylarını tanıtmasının ardından Bodrum Seçim Koordinaasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi. 

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN