SİYASET
Giriş Tarihi : 28-12-2023 20:06

Edoğan'dan Bakan Yerlikaya'ya talimat: Gündeme alın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'de Muhtarlar Toplantısında konuştu. Erdoğan, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum: Muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına ve gelecekteki ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları mutlaka gündeme alın." sözleriyle talimatı duyurdu

Edoğan'dan Bakan Yerlikaya'ya talimat: Gündeme alın

"59 TERÖRİSTİ GÖMDÜK"

Ülkemizin son 6-7 yılı terörle mücadele tarihimiz açısından en başarılı en sonuç alıcı yıllar olarak tarihe geçmiştir. Son 3 günde de 59 teröristi gömdük. Teröristleri kendi inlerinde imha ediyoruz. Sınırlarımızda terör bitme noktasına geldiyse bunun en önemli sebebi Irak ve Suriye sahasında yürüttüğümüz operasyonlardır. Elbette bu mücadelede zaman zaman şehitlerimiz oluyor. Geçtiğimiz günlerde iki ayrı çatışmada verdiğimiz 12 şehidin acısı milletçe hepimizin yüreğini dağladı. Bizim inancımızda şehadet en yüce mertebedir. Şehitlerimizin kanını asla yerde bırakmadık, bırakmıyoruz. 22 Aralık'tan beri icra edilen harekatlarda 59 terörist etkisiz hale getirildi. Milli İstihbarat Teşkilatımız, Suriye'nin kuzeyindeki terör altyapısına ve elebaşlarına yönelik son derece başarılı operasyonlar icra ediliyor. Terör örgütü için kritik önemde 70 tesis vuruldu. Bunların içinde adeta petrol rafineleri var. Hepsini vuruyoruz ve buralar günlerce yanıyor. Durmayacağız. Nerelerde bunlar için bu tür kaynaklar varsa işte onların bu tür kaynaklarını vurarak yok edeceğiz, yok ediyoruz. Teröristler de bertaraf oluyor. Ülkemiz ve milletimiz için son terörist de tehdit unsuru olmaktan çıkarılıncaya kadar devam edeceğiz. 

Baharla birlikte yeni üs bölgelerimizin altyapılarını tamamlayacak, teröristleri buralara bir daha ayak basamayacak hale getireceğiz.

Birileri PKK ve uzantılarının ağzıyla güya bizi eleştiriyor. Halbuki terör örgütünün değirmenine su taşıyorlar. Hiçbir ülkede kendi devletinin güvenlik stratejilerini değersizleştirmeye hatta çökertmeye çalışan muhalefet örneği yoktur. Türkiye hariç hemen hiçbir ülkede terör örgütünün propaganda çarkına dişli olmayı marifet zanneden muhalefet bulamazsınız. 

Bildiriye uyduruk gerekçelerle imza atmaktan kaçarak, terör örgütüne şaşı baktıklarını her vesileyle göstererek terörle mücadele gibi bir dertleri olmadığını açıkça ortaya koymuşlardır.

2024 ASGARİ ÜCRETİ

Yüzde 49 artışla 17 bin 2 liraya çıkan yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, tüm çalışanlarımıza, ailelerine ve aziz milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN