SİYASET
Giriş Tarihi : 28-12-2023 10:56

Yeniden aday olabilmek için Vatandaşları belediye önüne toplayıp isyan bayrağını çekti

Artvin'in CHP'li Belediye Başkanı Demirhan Elçin, adaylık süreciyle ilgili belediye önünde basın Yeniden aday aday olduğunu ancak CHP Genel Merkezi'nde muhatap bulamadığını söyleyen Elçin, "Aklımın ucundan geçmezdi ben belediye başkanlığına aday olacağım da Cumhuriyet Halk Partisi'ne yalvaracağım" ifadelerini kullandı.

Yeniden aday olabilmek için Vatandaşları belediye önüne toplayıp isyan bayrağını çekti

NEDEN ADAY YAPILMADI?

CHP’li Belediye Başkanı Demirhan Elçin bugün çok sert bir konuşma yaparak 

“Ben şu ana kadar bir dönem belediye başkanlığı yaptım. Artvin çantada keklik değil, ben aday olunca kazanacağım değil, ben olursam daha çok oy alırız diyorum. “ diyen Elçin, Artvin halkına seslenerek “Bugüne kadar CHP’nin Artvin’de yaptırdığı bir memnuniyet anketi yoktur. Kim yaptırdım diyorsa yalan söylüyordur, emeğimi çalıyordur, hırsızlık yapıyordur. O memnuniyet anketi varsa şimdiye kadar ben CHP’nin Artvin Belediye Başkanıyım. CHP’nin 10 il belediye başkanından biriyim. Bunları Genel Merkezin bana vermesi lazımdı.” dedi.

Kendisinin üye bazlı ön seçim istediğini yazılı olarak bildirdiğini söyleyen Demirhan Elçin, Genel Başkan Özgür Özel’in görevdeki belediye başkanları ile ilgili 20 Kasım tarihine kadar memnuniyet anketi yapılacağını söylediğini, ancak bugüne kadar yapılmadığını iddia etti. “Anket yapıldı diyen varsa yalan söylüyordur. Alnını karışlarım.” dedi.

Halen daha kimin yaptırdığını öğrenemediğimiz bir anket var diyen Başkan Elçin, CHP Merkez İlçe Başkanı, Genel Merkeze başvurdu. Cevap yok. Genel Merkezimize şunu söylüyorum; Artvin’i garanti değil, unutmasınlar. Ya da olmasa da olur gibi değerlendiriyorlarsa dikkat etsinler burası Artvin, Cumhuriyet kenti, kimse hafife alamaz.” diyerek yeni yönetime ateş püskürdü.Kaynak:08 haber

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN