GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-01-2024 07:46   Güncelleme : 10-01-2024 08:10

ASRİAD Yönetimi Gazetecilerle bir araya geldi

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanlığı'nca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel ve yaygın basın temsilcilerine kahvaltı programı düzenlendi.Yoğun katılımın sağlandı kahvaltıda gazetecilere hediyeler verildi..

ASRİAD Yönetimi Gazetecilerle bir araya geldi

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel ve yaygın basın temsilcilerine özel bir kahvaltı programı düzenledi. ASRİAD Başkanı Tuncay Bulut, basının toplumsal önemini vurgulayarak, gazetecilerin Samsun için önemine değindi ve tüm basın mensuplarının bu özel gününü kutladı. Bulut, ayrıca 2024 yılında gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi vererek, gazetecilere sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

 

 


ASRİAD üyesi Alpa Gıda'nın sahibi Sinan Alakuş'un kahvaltı evinde gerçekleşen programda, yerel ve yaygın basın temsilcileri ile ASRİAD üyeleri bir araya geldi.

 

Kahvaltının ardından konuşan ASRİAD Başkanı Tuncay Bulut, basının toplum için önemini vurgulayarak, "Halkımıza doğru haber alma imkanı sağlayan ve halkımızın düşüncelerini paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Basın, milletin müşterek sesidir.' ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır. Samsun basını da bu anlamda şehrimiz için önemlidir ve her anlamda Samsun'umuza katkı sağlamaya devam etmektedir" dedi.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutlayan Tuncay Bulut, "Gazeteci arkadaşlarımızı, bizlerin en önemli yol arkadaşı olarak görüyoruz. Hepimizin ortak paydası Samsun. Bizler Samsun adına olan her şeye tarafız. Bu sebeple, yolumuz sürekli kesişecek. İletişim kanallarımızı sürekli açık ve aktif tutacağız. Bu vesileyle Samsun'da bu çok önemli işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum" diye konuştu.

 

Tuncay Bulut, konuşmasının devamında 2024 yılında hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN