SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2024 11:14   Güncelleme : 05-02-2024 11:20

CHP Bodrum Belediye Meclis Üyeliği Ön Seçim Sandık Sonuçları

CHP Bodrum belediye meclis üyelerinin seçimi için Herodot kültür merkezinde bir araya geldi. Huzurlu bir ortamda geçen oylamada sürprizler yaşandı. Bir çok eski meclis üyesi elenirken yeni isimler meclise girecek oyu aldılar.

CHP Bodrum Belediye Meclis Üyeliği Ön Seçim Sandık Sonuçları

CHP, 31 Mart 2024 günü yapılacak yerel seçimlerinde Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi adaylarının belirlenmesi için seçim yaptı.   Verilen dilekçeler sonrası seçime 47 adayın giirdi.Üyeler saat08:00 ile 18:00 saatleri arasınd seçim yapıldı.CHP Bodrum ilçe başkanlığı tarafından yapılan belediye meclis üyesi ön seçiminde sandık sonuçları açıklandı

CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞII  YAPILAN AÇIKLAMADA

Bugün Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi adaylarımız için gerçekleştirdiğimiz ön seçim, partimizin demokratik süreçlerine önemli bir katkı sağladı. Bu anlamlı süreçte gösterdiğiniz ilgi, katılım ve destek için hepinize en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Listeye giren adaylarımızı tebrik ediyor, önümüzdeki dönemde Bodrum’un daha da ileriye taşınmasında büyük başarılar elde etmelerini diliyoruz. Birlikte, daha güçlü bir Bodrum için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızı yinelemek isteriz.

 

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN