SİYASET
Giriş Tarihi : 04-04-2024 21:13

Şenol Kul Mazbatasını Aldı

31 Mart’ta düzenlenen yerel seçimlerde Terme Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı Adayı Şenol Kul Terme Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Şenol Kul Mazbatasını Aldı

31 Mart’ta düzenlenen yerel seçimlerde Terme ilçesinde oyların yüzde 49.79’unu alarak Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı adayı Şenol Kul Terme Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Rıdvan Eroğlu’dan aldı.

TERME  İÇİN YENİDEN BİSMİLLAH
Şenol Kul  yaptığı açıklamada “Mazbatamızı aldık, sizlerin güveni ve teveccühü ile ikinci döneme resmen başladık. Terme’nin bu yeni başlangıcında; göstereceğimiz azimle, hemşehrilerimizin gönlüne dokunacak, sürekli vurgusunu yaptığımız eser ve hizmet belediyeciliğini şehrimizin her bölgesinde hissettirecek ve verdiğimiz sözleri birer birer yerine getireceğiz” dedi.

ORTAK SEVDAMIZ TERME
Şenol Kul, Terme’yi hak ettiği yere getirmek için herkes ile uyum içinde çalışacaklarını dile getirerek, “Kampanya sürecini suhuletle yürüttüğümüz diğer siyasi parti adaylarını da başarıları için tebrik ediyor, ortak sevdamız olan Terme’yi birlikte ihya etmek için uyumla çalışacağımızı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu

DESTEK VEREN YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
Şenol Kul, seçim süresince yanında olan ve destek verenlere de teşekkür ederek, “Seçim sonuçlarının şehrimize hayırlı olmasını niyaz ediyor, şahsıma bu görevi tevdi eden Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere desteğini esirgemeyen Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi mensupları başta olmak üzere kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi. Düzenlenen törene AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN