SİYASET
Giriş Tarihi : 14-02-2024 12:31

"Atakumluların başkanı olacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, yerel seçimler öncesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Türkel sohbetlerinde "Atakum'u liyakatli kadrolarla yöneteceklerini belirten Serhat Türkel, "Gençliğimden beri partimin neferiyim ancak 1 Nisan sabahında parti rozetimizi evimizde bırakıp, partili partisiz herkesin başkanı olacağımın sözünü veriyorum. Belediyede 'siyasi figür' olmayacağız. Biz, daha yaşanabilir bir Atakum için yola çıktık. Sloganımızda da dediğimiz gibi 'Kazanan Atakum Olacak.' Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Atakumlulara kapımız her zaman açık olacak. Atakumluların başkanı olacağız" diye konuştu.

serhat-3.jpg

"Atakum için hazırız"
Atakum'un kendisi için vazgeçilmez bir sevda olduğunu, ve tüm yaşamını Atakum'da geçirdiğini belirten Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, "Sadece seçim kampanyası döneminde Atakumlularla beraber olmadım, küçük yaştan beri yıllardır sokaklarında büyüdüğüm Atakum'un her bir köşesinde anı biriktirdim, bugünleri hayal ettim. Sokağı tanıyorum, halkı tanıyorum, sorunları biliyorum. Atakum'da bir esnafın kapısını çalarken, Atakum Belediye Başkanı adayı olarak değil, her gün kapısını çalan, düğününde, cenazesinde, acısını sevincini paylaşan Serhat olarak karşılanıyorum. Atakumlularla sevgimiz yalnızca seçim döneminde başlamadı. Halka dokunan, sesini duyan, çözümler üreten Serhat kardeşleri, Serhat abileri, Serhat evlatları olmak için her defasında sevgiyle samimiyetle büyük adımlar attım. Atakum'un her bir köşesinde destek görmek gurur verici. Bana verilecek her bir oyun, Atakumlu Serhat'a bir güven olduğunu biliyorum. Bu güvene layık olabilmek için çok çalışacağız. Söz veriyorum, Atakum için biz hazırız, birlikte kazanacağız." dedi.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN