MAGAZİN
Giriş Tarihi : 21-03-2024 07:30

Ünlü oyucu ilk cinsel ilişki deneyimini anlattı! Çok şaşıracaksınız

Sadakatsiz dizisindeki rolüyle ün kazanan genç oyuncu Nazlı Bulum, katıldığı bir programda 17 yaşında yaşadığı ilk cinsel ilişkisinde yaşadığı deneyimi anlatırken “İçimde kondom kaldı, benim için dehşet vericiydi.

Ünlü oyucu ilk cinsel ilişki deneyimini anlattı! Çok şaşıracaksınız
Ünlü oyucu ilk cinsel ilişki deneyimini anlattı! Çok şaşıracaksınız
 
 

Anneme anlattığımda gülerek tepki verdi” ifadelerini kullandı. Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki Nil rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Nazlı Bulum, katıldığı programda ilk cinsel ilişki deneyimini anlattı. Annesinin sürekli kendisine “Özel biriyle birlikte ol” dediğini ifade eden oyuncu, ilk birlikteliğinde içinde kondom aldığını dile getirdi.

unlu-oyuncu-ilk-cinsel-iliski-deneyimini-anlatti-cok-sasiracaksiniz.jpg

ANNEM ÖZEL BİRİYLE BİRLİKTE OL DEDİ

Sadakatsiz dizisindeki rolüyle ün kazanan genç oyuncu Nazlı Bulum, katıldığı bir programda 17 yaşında yaşadığı ilk cinsel ilişkisinde yaşadığı talihsiz olayı ifade ederken “İçimde kondom kaldı, benim için dehşet vericiydi. Anneme anlattığımda gülerek tepki verdi” dedi. Bir zamanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki Nil rolüyle tanınan Nazlı Bulum, katıldığı programda ilk cinsel ilişki tecrübesini anlatarak şaşkınlık yarattı. Annesinin sürekli kendisine “Özel biriyle birlikte ol” dediğini söyleyen oyuncu, ilk birlikteliğinde içinde kondom kaldığını dile getirdi.

unlu-oyuncu-ilk-cinsel-iliski-deneyimini-anlatti-cok-sasiracaksiniz-001.jpg

GÜLEREK TEPKİ VERDİ

Annesinin mutlaka özel biriyle olması gerektiği konusunda ısrar ettiğini dile getiren Bulum, “İlk cinsel deneyim konusunda annemin ısrarı vardı. Özel bir şey olsun, özel biriyle olsun, hemen olmasın onunla ilgili daha kontrolcü yaklaşmaya çalışıyordu. Ben lisedeyken sevgililerim olmaya başladı. Belli ki artık öpüşüyorum falan... Yani daha çok sevgilim olan birisiyle olsun. İlk seviştiğim haftada çok komik bir şey oldu. On yedinin sonlarındaydım. Ve işte bir şey yaşadım inanılmaz panik oldum. Ve yedide sessizce böyle eve girdim annemle, babam uyuyor. Ve böyle gidip anne uyan anne çok kötü bir şey oldu. Tabi ki kadın çok panik oldu. Mutfağa geçtik, söyleyemiyorum. Anne ne yapacağımı bilmiyorum, dedim. Hastaneye gitmemiz gerekiyor. Annem panik olunca söyledim. Bende içimde prezervatif kaldı dedim. Benim için o kadar dehşet verici bir şeydi ki...Annem de gülerek tepki verdi” ifadelerini kullanarak şaşkınlık yarattı.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN