SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2023 21:06   Güncelleme : 17-03-2023 21:21

Yeni dönemde sil baştan: "Ak Parti özüne dönüyor"

Yeni dönemde sil baştan: "Ak Parti özüne dönüyor" Siyaset Haberleri SİYASET Yeni dönemde sil baştan: "Ak Parti özüne dönüyor" Reuters'ın hükümetten bir yetkilinin görüşlerine dayandırdığı haberde, Ak Parti'nin yeni dönem ekonomik programında 2002 dönemine dönüş hazırlığında olduğu, bu yönde mevcut ekonomik programın terk edileceği ve ekonominin başına Mehmet Şimşek'in getirileceği iddia edildi.

Yeni dönemde sil baştan:

Reuters'ın hükümetten bir yetkilinin görüşlerine dayandırdığı haberde, Ak Parti'nin yeni dönem ekonomik programında 2002 dönemine dönüş hazırlığında olduğu, bu yönde mevcut ekonomik programın terk edileceği ve ekonominin başına Mehmet Şimşek'in getirileceği iddia edildi.

"AK PARTİ ÖZÜNE DÖNÜYOR"

Reuters'in konuştuğu Ak Partili hükümet yetkilisi, ekonomiye yaklaşımın 2002 seçim manifestosundakine benzer olacağını belirterek "Başka bir deyişle AK Parti özüne dönüyor" yorumunu yaptı.

YENİ EKONOMİ MODELİ YOK

İsimleri belirtilmeyen Ak Parti'den üst düzey kaynaklar ise seçim manifestosu çerçevesinde hazırlanan ekonomik program taslağında tartışmalı "Yeni Ekonomi Modeli"ne referans yapılmayacağını kaydetti.

BABACAN'A DA VURGU YAPILMIŞTI

Reuters, Millet İttifakı'nın seçimi kazanması halinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ekonomiden sorumlu cumhurbaşkanı yardımcısıolarak görevlendirme hazırlığında olduğu da iddia etmişti.

 

 

Erdem NoyanErdem Noyan