İmamoğlu'ndan dikkat çeken açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk kez açıklama yaptı. İmamoğlu, "Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Bundan sonra bütün gönülleri fethetmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

SİYASET - 29-05-2023 11:41

İmamoğlu'ndan dikkat çeken açıklama

Erdoğan’ın yüzde 52’nin üzerinde oy ile yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk kez açıklama yaptı…

İmamoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Bu sonuçların güzel ülkemize hayırlar getirmesini elbette temenni ediyorum. Türkiye’nin şimdi hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acilen ihtiyacı vardır. Bugün büyük hayal kırıklığı yaşayan on milyonların olduğunun farkındayım. Sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayın.

HER ŞEY YENİDEN BAŞLIYOR

Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Bundan sonra bütün gönülleri fethetmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Yolumuz uzun, gençliğimiz var. Bana inanın, her şey çok güzel olacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı Ali Talip Özdemir

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı Ali Talip Özdemir"Huzura İhtiyacımız Var"

28-03-2024 - SİYASET

Serhat Türkel’e 500 tl karşılığında kumpas kurdular

Serhat Türkel’e 500 tl karşılığında kumpas kurdular

28-03-2024 - SİYASET