isyan etti!

Sahne aldığı mekanda istek şarkılarını bilmediği için tartıştığı 3 kişi tarafından dövülerek öldürülen müzisyen Onur Şener'in O Ses Türkiye programında "Show Must Go On" şarkısıyla hafızalara kazınan Onur Şener, Hadise ile de düet yaptığı ortaya çıktı.

GÜNCEL - 04-10-2022 08:21

isyan etti!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Şener'in ikisi bakanlık çalışanı biri de Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde mühendislik yapan katil zanlıları, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

HADİSE: CANİCE ÖLDÜRÜLMESİNİ KABUL EDEMİYORUM
Ölümüyle sanat dünyasını yasa boğan ve sosyal medyanın gündemi olan Onur Şener'in 2013 senesinde O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıktı. O Ses Türkiye programında "Show Must Go On" şarkısıyla hafızalara kazınan Onur Şener, Hadise ile de düet yapmıştı.

Birlikte düet yaptığı müzisyenin öldürüldüğünü öğrenen ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "O Ses Türkiye sahnesinde birlikte şarkı söylediğim Onur Şener'in canice öldürülmesini kabul edemiyorum. Çok üzgünüm, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. İstediğimiz tek şey müziğe, sanatçıya ve sanata saygı" ifadelerini kullandı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

 

ETİKETLER:

Hadise , Onur Şener , Cinayet , Ankara , Magazin

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun Valisi Orhan Tavlı Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Samsun Valisi Orhan Tavlı Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

24-03-2024 - GÜNCEL

Moskova saldırısı sonrası gözler Ukrayna'daydı: Suçlamalara net cevap!

Moskova saldırısı sonrası gözler Ukrayna'daydı: Suçlamalara net cevap!

23-03-2024 - GÜNCEL