kararını açıklayacağı tarihi duyurdu

Fatih Altaylı, Sinan Oğan'ın kararını açıklayacağı tarihi duyurdu Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi adaya destek vereceğini pazartesi günü açıklayacağını söyledi.

SİYASET - 20-05-2023 19:50

kararını açıklayacağı tarihi duyurdu

 

KİM DESTEK VERECEĞİ MERAK EDİLİYOR

Seçimde yaklaşık yüzde 5'lik oy oranına sahip olan Sinan Oğan'ın; hangi adaya destek vereceği merak konusu oldu. Bu kapsamda Ata İttifakı paydaşlarından Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile, Sinan Oğan ise Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü.

“PAZARTESİ AÇIKLAYACAK”

Gazeteci Fatih Altaylı ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Sinan Oğan ile görüştüğünü, hangi adaya destek vereceğini ise pazartesi günü açıklayacağını duyurdu. Altaylı paylaşımında, "Az önce Sinan Oğan ile konuştuk. “İki liderle de görüştük. Henüz bir karar vermedik. Kararımızı pazartesi günü açıklayacağız” dedi. Bunun dışında şunla anlaştı bunu destekliyor iddiaları doğruyu yansıtmıyor" ifadelerini yazdı.

 

ETİKETLER:

sinan oğan erdoğan kılıçdaroğlu seçim ikinci tur

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP  Samsun Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü

CHP Samsun Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü" Bu seçim Cumhur İttifakı adayıyla bizim aramızda geçiyor”

29-03-2024 - SİYASET

Turgut Altınok hakkında 'sahte diploma' iddiası

Turgut Altınok hakkında 'sahte diploma' iddiası

29-03-2024 - SİYASET