Tamer Mandalinci" Vatandaşlarımız ve esnafımızın Mutluluğu için çalışıyoruz"

Bodrum Kumbahçe'de İncelemelerde Bulunan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci çalışma ekibiyle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi .

GÜNCEL - 07-05-2024 17:19

 Tamer Mandalinci

BODRUM HABER

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, işgaliye komisyonu üyeleri, ilgili birim müdürleri, Kumbahçe  mahallede sahil şeridinde bulunan esnafı ve vatandaşları  ziyaret etti. İncelemelerde bulunarak sorunları yerinde tespit eden Başkan Mandalinci, işleme sahipleri ile bir araya gelerek turizm sezonu öncesinde  yapılaması gerekenleri dinledi.

Seçildiği günden bu yana sıkı bir çalışma temposu içerisine  giren Başkan Mandalinci Bodrum'da turizm sezonu önceci  esnaf ve vatandaşların mutluluğu için çalışmalarına devam ediyor.Turizm ağırlıklı esnafların  bulunduğu Kumbahç'de Ziyaret ettiği işletmelere iyi bir sezon geçirmelerini dileyen Başkan Mandalinci, “Vatandaşlarımızın sahilden rahatlıkla yararlanabilmesi için sahil şeridindeki işletmelerimizden bazı düzenlemeler isteyeceğiz. İşgaliyeler konusunda değerlendirmeler yapıyoruz. Zabıta ekiplerimiz de daha sık denetimler yaparak esnafımızın da vatandaşlarımızın da huzurunu ve mutluluğunu sağlayacak” dedi.  

Başkan Mandalinci, saha ziyaretlerinde yerinde tespit ettiği ihtiyaç ve sorunları ilgili birim amirleriyle görüşerek düzenlemelerin ivedilikle yapılmasını istedi. Kumbahçe Mahallesinde bulunan yeşil alanların da düzenli ve temiz olarak değerlendirilmesi konusunda takipçisi olacağını söyleyen Mandalinci"Bu sezon sorunların yaşanmadığı bir Bodrum'u el birliği ile gerçekleştireceğiz"dedi

Belediyenin  çalışmalarına vatandaşların rahat denize girmeleri ve yürüş yapmaları  için planlamaları doğrultusunda sahil şeridindeki işletmelerin masa ve sandalyeleri en az 3 metre geriye çekmelerinin şart olduğunu  söyledi

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Berdan Mardini memleketinde Gül yağı  fabrikası açtı

Berdan Mardini memleketinde Gül yağı fabrikası açtı

18-05-2024 - GÜNCEL

Muğla Muhtarlar Derneğinden Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya Teşekkür mesajı

Muğla Muhtarlar Derneğinden Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya Teşekkür mesajı

10-05-2024 - GÜNCEL