SİYASET
Giriş Tarihi : 08-04-2024 08:23   Güncelleme : 08-04-2024 15:33

Mustafa Candal’dan Anlamlı Çağrı

Geçtiğimiz Pazar günü 31 Mart Mahalli Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’ndan Tekkeköy Belediye Başkanı seçilen Mustafa Candal, kendisini tebrik etmek isteyenlerin çiçek göndermek yerine AFAD’ın Filistin Yardım Kampanyasına bağışta bulunmalarını rica etti.

Mustafa Candal’dan Anlamlı Çağrı

Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sizlerin gösterdiği destekler ile birlikte Tekkeköy Belediye Başkanı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. 1 Nisan günü itibari ile aldığım tebrik telefonları ve mesajları beni ziyadesi ile mutlu etmiştir. “dedi.

‘YARDIMLARINIZI FİLİSTİN’E YAPIN’
Fakat göndermiş olduğunuz çiçek, çelenk gibi maddi yönü olan hediyeler yerine AFAD’ın düzenlemiş olduğu Filistin Yardım Kampanyasına bağışta bulunmalarını hatırlatan Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Canda, “Filistin’e yapılacak olan yardımlar bizleri daha çok mutlu edecektir. Filistin halkı için yapacağınız yardımlardan ötürü sizlere çok teşekkür ediyor ve bir an önce Filistin halkının özgürlüğüne kavuşmasını yüce Allah’tan diliyorum.” diye konuştu.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN