SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 06:57

İmren Nilay Tüfekci Mübadele’nin 101. Yıl Etkinliklerine Katıldı

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Mübadelenin 101.Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katılarak, “Mübadele, sadece bir tarih değil, bir varoluş sürecidir. Unutmayacağız, yeni nesillere de unutturmayacağız” dedi.

İmren Nilay Tüfekci Mübadele’nin 101. Yıl Etkinliklerine Katıldı

‘’BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI’’
Mübadelenin tarihi açısından çok önemli bir gün yaşandığını ifade eden İmren Nilay Tüfekci, “Her şeyden önce bu önemli geceye imza atan Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu’na yürekten teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Bir araya gelmek, birlikte Samsun için hareket etmek, bu şehir için üretmek gerekiyor. Bu gece ben burada bunu gördüm, hissettim. Bana ‘kızçemiz’ diyorlar. Bu şehrin ihtiyacı olan da tam olarak bu. Ayrışarak şehrin geldiği yer ortada. Bizim seçim söylemimiz, sen de inan Samsun. Ortaya bu şehir için bir inanç koymak gerekiyor. Bu geceyi bu anlamda çok anlamlı buluyorum. Konu Samsun olduğunda ortada hiçbir mazeret kalmamalı. İhtiyacımız olan durmaksızın mücadele etme azmidir. Bunu birlikte yapacağız. Bunu birlikte başaracağız” diye konuştu.

‘’ŞEHRİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR’’
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Genel Başkanı Balkan Türk’ü olan bir partinin Balkan Türk’ü bir adayıyım. Bu benim için her zaman gurur kaynağı olmuştur. Samsunumuza değer katmaya çalışan, değerlerinin de unutulmaması için büyük mücadele veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yüreği Türkiye ve Samsun için atan herkesle bir aradayız. Aynı hedefe yürüyoruz. Hep konuşulan ama bir türlü hayata geçmeyen Samsun’un potansiyeli, 31 Mart itibariyle hayat bulacak. Samsun değişimin şart olduğunu artık biliyor ve buna inanıyor. Güneş bu şehir için yeniden doğacak. Bu özel gecede emeği geçen başta Karadeniz Rumeli Derneği Federasyonları Başkanı Salih Meriç, yönetimi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN