SİYASET
Giriş Tarihi : 08-08-2023 10:54   Güncelleme : 08-08-2023 11:04

Sizden habersiz Tunceli'ye geldim!

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na telefon: Sizden habersiz Tunceli'ye geldim! İBB Başkanı İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu Tunceli ziyareti sırasında aradı. Kameralar önünde Kılıçdaroğlu ile konuşan İmamoğlu, "Genel başkanım cebinizi aradım ama cevap vermedi. Evinizin numarasını da çevirdim. Vallahi Tunceli'deyiz ifadelerini kullandı.

Sizden habersiz Tunceli'ye geldim!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu birtakım ziyaretler kapsamında Tunceli'ye de uğradı. Gün içinde kent ilçelerindeki Alevi inanç merkezlerine ziyaretlerini gerçekleştiren İmamoğlu, akşam saatlerinde kent merkezine ulaştı.

İmamoğlu’na Tunceli ziyaretinde eşi Dilek İmamoğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol eşlik etti. Esnaf ziyaretleri sırasında Kılıçdaroğlu ile bir telefon görüşmesi de gerçekleştiren İmamoğlu şunları söyledi:

İmamoğlu, parti içindeki "değişim" tartışmalarından dolayı aralarının bozuk olduğu iddia edilen Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'yi ziyaret etti. İmamoğlu, kentteki temasları sırasında CHP lideri Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü.

"VALLAHİ TUNCELİ'DEYİZ"

Kameralar önünde Kılıçdaroğlu ile konuşan İmamoğlu, "Genel başkanım cebinizi aradım ama cevap vermedi. Evinizin numarasını da çevirdim. Vallahi Tunceli'deyiz, memnunuz burada ziyaretlerimizi yapıyoruz. Dilek'le buradayız. Aslında sizinle çok konuştuk ama bir türlü gidemedik. Nazimiye'de bir konukevi yapmıştık biliyorsunuz. Orayı ziyaret edeceğiz. Düzgün Babayı ziyaret edeceğiz sonra dönüş yapacağız, inşallah. Bir isteğiniz var mı? Bu benim dördüncü gelişim. Zaten çok seviyorum. Ama bu sefer gitmediğim Gözeler'in kaynağına gittik." dedi.

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından Tunceli Meydanı’nda kısa bir konuşma yapan İmamoğlu, "'Az önce sokağın başında aradım Sayın Genel Başkanımızı. Dedim, ‘Vallahi sizden habersiz Tunceli'ye geldim. Bilginiz olsun.’ Ben, sizin selamınızı ilettim. Onun da size çok selamları var. Onu da iletmiş olayım" ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER:

İmamoğlu , Kılıçdaroğlu

Erdem NoyanErdem Noyan