SİYASET
Giriş Tarihi : 22-10-2023 15:24   Güncelleme : 22-10-2023 15:29

Altınkum'un Başarılı Belediye Başkanı Gülhan "Yerel seçimlerde Partiden ziyade Aday çok önemli"

Samsun’un ve Atakum Bölgesi'nin sevilen ismi Cemal Gülhan, yaklaşan yerel seçimlerde Atakum Belediyesi'ni kazanacak olanın parti değil gösterilecek aday olduğunu söyledi.

Altınkum'un Başarılı Belediye Başkanı Gülhan

Samsun’un eski Altınkum Belediyesini Rahmetli Özal döneminde ANAP'li başkan olarak 17 yıl başarı ile  yöneten, Bütünşehir Yasası ile Altınkum Belediyesi'nin Atakum sınırlarına dahil olması üzerine aktif siyaseti bırakan Cemal Gülhan, yaklaşan yerel seçimlerde Atakum'da yaşanabilecekleri yorumladı.

Atakum İlçesinin sol seçmen ağırlıkta olduğunu belirten Gülhan, " Atakum Belediyesi irdelendiğinde bir dönem iktidarın bir dönem sol partinin yönettiğini görmekteyiz. Vatandaş yerel seçimlerde partiden daha çok çıkan adaya oy vermekte. Gördüğümüz kadarıyla ittifak ile seçimlere girme dönemi bitmişe benziyor. Meral Akşener, tek başına yol alacağını deklare etti. Akşener ya tek başına büyüyecek, ya tek başına dibe vuracak. Atakum Bölgesi'nde ittifak olmasa dahi, çıkacak adaylara bağlı bir sonuç ile karşılaşacağız. Doğru bir adayla ittifaksız da seçim kazanılabilir" dedi.

Atakum'da Cemil Deveci aday çıkar ise, vatandaşın Deveci'den çok memnun olmadığını söyleyen Gülhan, " AK Parti kimi çıkarak belli değil. İYİ Parti kimi çıkaracak? Özellikle Atakum'da parti değil aday kazanacak. Ekonomi ortada. Bu ekonominin yerel seçimlere yansıması olacaktır. Genel seçimlerde insanlar partiye oy verir ama yerel seçimlerde tablo öyle olmaz. Seçimlere kısa bir süre kaldı. İzleyip göreceğiz, hangi parti kimi sahaya sürecek" şeklinde konuştu. Kaynak:etikhaber

Erdem NoyanErdem Noyan