SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 15:36

Atakum'un Mimarı Adem Bektaş"Atakum'un Kaybedecek Bir Dakikası Bile yok"

Atakum'un kaybedecek vakti olmadığını söyleyen Mimar Adem Bektaş, "Atakum Belediyesi, 31 Mart seçimlerinin hemen ardından, bir gün bile kaybetmeden işlemeye, çalışmaya ve üretmeye başlayacak. Ortaya koyacağımız belediyecilik anlayışı ve Atakum'a kazandıracağımız eserler tüm Türkiye'nin dilinden düşmeyecek" dedi.

Atakum'un Mimarı Adem Bektaş

TÜM BİRİMLER TEYAKKUZA GEÇECEK

Atakum Belediyesinin tecrübeli bir belediye başkanınına ihtiyacı olduğunu söyleyen İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Adem Bektaş, "1 Nisan sabahı tıpkı bir fabrikanın şalterini kaldırır gibi Atakum Belediyesinin tüm birimlerini teyakkuza geçireceğiz. Bizim 6 ay belediyeyi tanımak 6 ay hayırlı olsun ziyaretleri, 6 ay iade-i ziyaret ile geçirecek vaktimiz olmayacak. Atakum'u da, Atakum Belediyesini de çok iyi tanıyoruz, en kılcal damarlarına kadar hakimiz. Çünkü biz Atakum'luyuz, Atakum'un ta kendisiyiz. Atakum Belediyesi, 31 Mart seçimlerinin hemen ardından, bir gün bile kaybetmeden işlemeye, çalışmaya ve üretmeye başlayacak. Kazanan Atakum olacak" diye konuştu.

TÜM TÜRKİYE ATAKUM'U KONUŞACAK

Belediye Başkanlarının genellikle ilk 2 yılını belediyeyi tanımak, birimlerin işleyişini öğrenmek ve ilçeye hakim olmaya çalışmakla vakit kaybettiklerini söyleyen Atakum Belediyesi eski Başkanı Mimar Adem Bektaş, "Atakum'un her sokağında, her caddesinde izimiz var. Bu kentin bugünlerini 20 yıl önce planlamıştık. Şehrin birçok noktasında hala bizim dönemimizde yaptığımız kaldırımlarda yürünüyor. Geçmişte yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın da teminatı durumunda. Atakum Belediyesini önümüzdeki dönemi Atakum Belediyesindeki ustalık dönemimiz olarak görüyorum. Ortaya koyacağımız belediyecilik anlayışı ve Atakum'a kazandıracağımız eserler tüm Türkiye'nin dilinden düşmeyecek" ifadelerini kullandı.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN