SAĞLIK
Giriş Tarihi : 09-11-2022 08:15   Güncelleme : 09-11-2022 08:45

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Zihnen tutsaktır!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına paraşütle indirilmiş taşeron bir siyasetçidir. Kılıçdaroğlu, zihnen tutsaktır." sözleriyle CHP liderini hedef aldı.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Zihnen tutsaktır!

Türk devlet zincirinin halkaları kesinlikle iç içe geçmiştir. Biri olmadan diğerinin ne anlamından ne varlığından bahsedilemez. Dünyanın konuştuğu Türkiye tablosu değer biçilemeyen bir eser gibi karşımızdadır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetleri MHP ve Cumhur İttifakı'ndadır. Bu emanetlere asla leke sürülmeyecektir. Atatürk'ün kurduğu partinin başına oturan zatın sömürgecilerin eline düşmesi, siyasi koloniye dönüşmesi maalesef ihanettir.

Bizim için milli hafızada yer etmiş her toprak parçası vatandır ve öyle de kalacaktır.

TAHIL KORİDORU

Kapanan tahıl koridoru Sayın Cumhurbaşkanımız ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in sorumlu işbirliği ile tekrar açıldı. Türkiye'nin yapıcı arabuluculuğu ve Rusya'nın iyi niyetli tutumuyla, açlar doyurulmuş ihtiyaçlar giderilmiş olacaktır. Mazlumlara elini uzatan, mağdurların sesi olan bir Türkiye gerçeği hepimize gurur yaşatmaktadır. 

UKRAYNA - RUSYA BARIŞ GÖRÜŞMELERİ

İstanbul'da kurulacak bir masada Ukrayna-Rusya barışın yeşermesi beklentimizdir.

Cumhuriyet'in yeni yüzyılının, Türk ve Türkiye Yüzyılı olacağına inanıyoruz. Zaman Türkiye zamanıdır. 

Türkiye doğalgazla inşallah merkez ülke konumuna gelecektir.

AVRUPA'DA DOĞAL GAZ KRİZİ

Avrupa ülkeleri yaklaşan kış aylarından dolayı ısınma ve aydınlanma endişesiyle panikleyip kıvranmaktadır. Çok şükür Türkiye bu konuda çok rahattır.

"TAŞERON BİR SİYASETÇİDİR"

Türkiye'nin en ciddi sorunu muhalefetin gayrimeşru çizgide sabitlenmiş olmasıdır. Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına paraşütle indirilmiş taşeron bir siyasetçidir. Kılıçdaroğlu, zihnen tutsaktır.

 

Erdem NoyanErdem Noyan