GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-10-2022 22:02   Güncelleme : 31-10-2022 12:01

BAŞKAN ATA'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

BAŞKAN ATA'DAN  29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Marmaraereğli Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan  Ata yayınladığı mesajında; “Milli bayramlar ülkemizin ve milletimizin daima birlik ve beraberlik ruhunun en zirvede yaşandığı ve yeniden pekiştiği günlerdir. Milli mücadele döneminde birlik ve kardeşlik içinde düşmana karşı mücadele eden milletimiz bugün kurduğu Cumhuriyetin 99 yılını büyük bir coşku ve birliktelik içinde kutlanacaktır.

Çağlara medeniyet mührünü vuran aziz milletimiz, milli mücadele sırasında yaşanan zor şartlara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek nasıl var olmak şuuru ortaya koyduysa, zaman boyunca yaşayacağımız her sıkıntılı dönemi de aynı ruh ve inançla aşmaya kararlı olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.

Bu vesileyle bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”ifadelerine yer verdi.

Erdem NoyanErdem Noyan