GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2022 14:54   Güncelleme : 09-11-2022 15:21

Başkan Tandoğan “ Kadın mutlu olursa aile, aile mutlu olursa toplum mutlu olur “

Perşembe Belediye Başkanı Tandoğan “ Kadına Saygılı Belediyecilik rol modelini uygulayarak ,Toplumda Kadınlara saygı düzeyinin uygulamasına katkı sağlamaya devam Edeceğiz.

Başkan Tandoğan “ Kadın mutlu olursa aile, aile mutlu olursa toplum mutlu olur “

 

 

Bir toplumda verilen değer, hak ve sorumluluklar o toplumun çağdaşlık ve kadına gösterilen saygı gelişmişlik düzeyini belirtmektedir. Kadınlara tanınan siyasi, sosyal ve ekonomik haklarla Türk Kadını, aktif bir şekilde toplumsal hayata katılmış, Türkiye’nin gelişimine katkıda bulunma imkanı bulmuştur. Kadınların, siyasal, sosyal ve ekonomik faaliyetlere eskiye nazaran daha yoğun bir şekilde katılmayı arzu ettikleri ve katılmaya başladıkları bir süreçten geçmekteyiz.

 

Başkan Tandoğan “ Kadın mutlu olursa aile, aile mutlu olursa toplum mutlu olur “

İç işleri bakanı Süleyman Soylu kadınlara şidetle ilgi yaptığı açıklamada "Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Türkiye, yaptığı çalışmalarla, uygulamalarla dünyaya örnek bir tablo çizmektedir" aslında pek çok sorunu dünya ile yaşadıklarını ifade ederek, problemlerin içlerinden özellikle kadına şiddetin asla Türk milletine yakışmadığını söyleyerek ,ülkemizde kadına şiddette karşı bir seferberlik başlattı.
  “ KADINA SAYGI, GELİŞMİŞLİK DÜZEYİ GÖSTERGESİDİR “
İşte bu anlamda Perşembe Belediyesi, birçok belediyeye ve topluma örnek olabilecek birçok proje üreterek alkışları üzerinde topluyor.
Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, aile birliğinin temelini oluşturan kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerini icra edebilecekleri tesisler ve yaşam alanları oluşturmaya gayret gösterdiklerini söyleyerek açtıkları spor salonları ve hamım lokalleriyle perşembeli hanımların hoşça vakit geçirmelerini sağlarken kişisel gelişimlerine de katkıda bulunduklarını belirterek beğeni topluyor. 
Başkan Tandoğan, bu tesislerde hedeflerinin kadınların mutlu olmasını sağlamak olduğunun da altını çizerek, “ Kadın mutlu olursa aile, aile mutlu olursa toplum mutlu olur “diyor.

Erdem NoyanErdem Noyan