SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2023 09:39   Güncelleme : 22-03-2023 09:42

Canan Kaftancıoğlu'ndan Muharrem İnce'ye yanıt: 'İlk ve son cevabım'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 2018 seçiCHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 2018 seçimleriyle ilgili açıklamalarına yanıt verdi.mleriyle ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

Canan Kaftancıoğlu'ndan Muharrem İnce'ye yanıt: 'İlk ve son cevabım'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 2018 seçimleriyle ilgili açıklamalarına verdiği yanıtı sosyal medya hesabından paylaştı.

tv100'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum'a konuk olan Kaftancıoğlu, Muharrem İnce'nin 2018 seçimlerine ilişkin söylediği, "CHP görevini yapmamış. Ben Cumhurbaşkanı adayıyım. 12 bin 843 sandığa gözlemci koymamış CHP" sözlerine yanıt verdi.

Candaş Tolga Işık'ın Muharrem İnce sorusunu yanıtlayan Kaftancıoğlu şöyle konuştu:

"Siyasilerin hislerinden söz etmesinden çok da hazzetmiyorum. Ne hissettiğim çok da önemli değil onu bir kenara bırakalım. Ama CHP örgütüne haksızlık edilmesini asla arzu etmem. CHP İstanbul İl Başkanı olarak, başka bir partinin liderini söylediklerine dair olumlu ya da olumsuz olarak yorum yapmayı doğru bulmam. En azından benim başkanlığını yaptığım CHP İstanbul örgütü, 2018 seçimlerinde de diğer seçimlerde de elinden gelenin fazlasını yapmıştır."

Işık'a verdiği yanıtı sosyal medyadan "İlk ve son cevabım" diyerek paylaşan Kaftancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“2018 yılı seçimlerinde “örgüt çalışmadı” diyenlere İstanbul örgütü adına ilk ve son cevabım…

Üyesinden, yöneticisine, M.vekilinden, belediye başkanına, bir günlük üyesinden Genel Başkanına kadar nasıl ter akıttıklarının bizzat tanığı olarak o akıtılan terlerin hatırına” (HABER MERKEZİ)

Erdem NoyanErdem Noyan