SİYASET
Giriş Tarihi : 21-09-2022 07:38   Güncelleme : 22-09-2022 11:34

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan, atanamayan sağlıkçılarla ilgili mesaj!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter hesabını da etiketleyerek, sosyal medya hesabından atama bekleyen sağlık çalışanlarının durumuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan, atanamayan sağlıkçılarla ilgili mesaj!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter hesabını da etiketleyerek, sosyal medya hesabından atama bekleyen sağlık çalışanlarının durumuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

"GÜNDEMİME ALDIM"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, atama bekleyen sağlık çalışanlarının durumuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Atama bekleyen sağlıkçılar, bu süreçte defalarca sözlerin tutulmadığını, ertelendiğini gördü. Artık sabredilecek hiçbir durum kalmadı" dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter hesabını da etiketleyen Kılıçdaroğlu, “Atama bekleyen sağlıkçılar, bu süreçte defalarca sözlerin tutulmadığını, ertelendiğini gördü. Artık sabredilecek, sineye çekilecek hiçbir durum kalmadı. Gündemime aldım” dedi. Öte yandan, Kılıçdaroğlu mesajında ‘Fk2020AtamaSözünüTut’ etiketine de yer verdi.

 

 

Erdem NoyanErdem Noyan