SİYASET
Giriş Tarihi : 09-12-2023 21:40

CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan'dan 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Samsun'da bir dizi programlar gerçekleştiren CHP Muğla Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Gizem Özcan, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan'dan 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Bir dizi program ve ziyaretler için Samsun'a gelen CHP Muğla Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Gizem Özcan, beraberinde CHP Parti Meclisi Üyesi Uğurcan Irak, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve bir grup partili ile birlikte Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

 

SAMSUN'DA BULUNMAK GURUR VERİCİ

 

Yerel seçimlere dair değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette CHP Milletvekili Av. Gizem Özcan, "PM üyemiz Uğurcan Irak ile birlikte Samsun'da bulunmaktan dolayı son derece memnunuz. Samsun gibi Cumhuriyet'e giden kurtuluş mücadelesinin başlangıç şehrinde olmak ayrıca heyecan ve gurur verici. Yerel seçimlerde partimizin Samsun'da göstereceği performansı son derece önemsiyoruz. Bu nedenle Samsunlular'ın huzuruna güçlü adaylar ile çıkmak en büyük temennimiz" dedi.

 

 

'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ'

 

Yerel seçimlerle birlikte Türkiye'nin yeni bir sürece gireceğini de belirten Gizem Özcan, "Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomi başta olmak üzere bir çok çıkmazdan kurtulmanın yolu CHP iktidarı, CHP politikalarıdır. Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimlerde CHP'nin gücünü çok daha artırmak, mevcut belediyelere yenilerini katmak zorundayız. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Başarmaktan başka çaremiz yok" diye konuştu.

 

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, yerel seçim rüzgarının Samsun'da esmeye başladığını belirterek, "Tüm siyasi gelişmeleri yakından takip ediyor, tüm aday olacaklara şimdiden başarı diliyoruz" dedi. Kaynak:Halk Gazetesi

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN