SİYASET
Giriş Tarihi : 26-04-2023 10:27   Güncelleme : 26-04-2023 10:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal 7 ve 24 Tv ortak canlı yayınında rahatsızlandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında açıklama!

Erdoğan, dün gece davetli gazetecilerin sorularını yanıtlamak Ülke TV'deki "Cumhurbaşkanı Seçim Özel" programına katıldı.

Kısa bir süre sonra, 23.40 sıralarında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Erdoğan'a "seçimi kazanırsa yeni kabinede mevcut bakanlardan kimsenin olup olmayacağını" ve "kampanya paketlerindeki somut taahhütlerini" sordu.

PROGRAMA ARA VERİLDİ

Erdoğan'dan yanıt gelmeyen o sırada, kamera Hasan Öztürk üzerinde sabitlendi. Öztürk reklama gidilmesini isterken, ekranda "Eyvah eyvah" fısıltısı duyuldu. Kamera önünde yaklaşık 15 saniye süren sessizlik sırasında, Hasan Öztürk, bir ara hızla yerinden kalkmak istedi, ancak tekrar oturdu. Daha sonra programa ara verildi.

“MİDEMİ CİDDİ MANADA ÜŞÜTMÜŞÜM”

Ülke TV'deki program, verilen aradan yaklaşık 20 dakika sonra, 00.07 sırasında tekrar başladı. Programı kapatmak üzere dönülen bu bölümde yorgun olduğu gözlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu açıklamayı yaptı:

"Kampanya çalışmaları vardı, midemi ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Dedim ki artık söz verdik gideceğiz. Tabii bu yoğun mesai içinde biz de zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve izleyicilerimizden helallik diliyorum."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz…" ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabında Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Kalın konuya ilişkin açıklamasında, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi hamdolsun. Rabbim muhafaza eylesin" dedi.

 

 

Erdem NoyanErdem Noyan