MAGAZİN
Giriş Tarihi : 03-10-2023 13:01

Dilan Polat'tan tepki çeken paylaşım

Uyuşturucu madde kullandığı itirafı sonrası önceki gün gözaltına alın Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, dün adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Sosyal medya hesabından Sıla Doğu'nun namaz kıldığı anları paylaşan Dilan Polat, tepki topladı.

Dilan Polat'tan tepki çeken paylaşım

Lüks yaşantısını sosyal medyada paylaşması ve açıklamlarıyla gündem olan iş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

Dilan Polat hakkındaki kara para aklama iddialarında da adı geçen ablası Sıla Doğu, kokain kullandığını söylediği video sebebiyle Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Beykoz’daki evinden gözaltına alınmıştı.

SERBEST BIRAKILDI

Emniyet'teki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen Sıla Doğu, Beykoz adliyesi 3.Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

NAMAZ KILDIĞI ANLARI PAYLAŞTI

Dilan Polat, ablası Sıla Doğu'nun evinde namaz kıldığı anları paylaşarak, "Sanki ilk kez namaz kılıyor gibi algılayacaklar, algılasınlar her cuma dahil olmak üzere şükür namazı kılar paylaşır paylaşmaz. Kendi ile Allah arasında herkesin amel defteri sual Allah'tan, kuldan değil" notunu düştü.

Dilan Polat'ın Sıla Doğu'nun namaz kıldığı anları paylaşması ise büyük tepki topladı. 

İşte Dilan Polat'ın o paylaşımı:

 

ETİKETLER:

Dilan Polat , Sıla Doğu , namaz , kokain , uyuşturucu , magazin

Erdem NoyanErdem Noyan