GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-07-2023 12:58   Güncelleme : 19-07-2023 13:12

Eline Managed By Dedeman Atakum'da açılıyor!

Dedeman’ın Karadeniz sahil hattındaki ilk oteli “Elina Managed by Dedeman” Doğanlar Grup işbirliğinde Atakum'da açılıyor.Atakum’da 27 oda ile faaliyet gösterecek Elina Managed by Dedeman Dedeman ve Doğanlar ailelerinin ev sahipliğinde açılacak olan Eline Managed By Dedeman'ın açılış töreni 21 Temmuz 2023 Cuma günü saat 14:00'de gerçekleşecek.

Eline Managed By Dedeman  Atakum'da açılıyor!

Dedeman Hotels yeni yatırımları

Dedeman Hotels & Resorts International ve Doğanlar Group arasındaki franchise anlaşması Samsun’a 2 yeni otel kazandırıyor: Elina Managed by Dedeman ve Park Dedeman Samsun.

Yatırımcılar ne dedi?

Doğanlar Group 25 yıl hastane olarak hizmet veren eski binayı yıkıp, sıfırdan bir Park Dedeman inşa etti. Doğanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan Atakum’da hayata geçirdikleri bu iki otel projesi ile bölge potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Markalarımızı kâğıt üzerinde bırakmıyoruz

Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman da, “Geçtiğimiz son bir yılda; Kartepe Kocaeli, Sarıkamış, Cizre, Kayseri, Eskişehir ve Van olmak üzere toplam 6 otel açılışı gerçekleştirdik. Bu süreçte yeni markalarımızdan ‘Smart by Dedeman’ ve ‘Ready to Stay by Dedeman’ın ilk otellerini açtık. Markalarımızı kâğıt üzerinde bırakmadan hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Dedeman Hotels & Resorts International kimdir

Dedeman zinciri portföyünde, Türkiye ve yurtdışında 25 tesis ve 21 destinasonda 3 bin 500’den fazla otel odası var. Dedeman şemsiyesi altında; Dedeman, Smart by Dedeman, Park Dedeman, R2S By Dedeman ve Managed by Dedeman markaları bulunuyor.

Turizm Databank analizine göre zincir, destinasyon dağılımı açısından Anemon Hotels ve Divan Hotels ile birlikte Türkiye’nin en büyük konaklama zinciridir. Türkiye’de yaygnlık açısından; Wyndham Hotels, Hilton Worldwide, IHG, Marriott International gibi uluslararası otel zincir ve grupları da rekabet ediyor.

Samsun’un turizm verileri

Karadeniz destinasyonlarımızda Samsun 2022 yılında yaklaşık 74 bin turist ağırladı. 2023 yılı 4 ayda da 15 bine yakın turist Samsun’a geldi. Samsun, gelen konuklarını 147 tesisteki 9232 otel yatağında ağırladı. Şehirdeki otellerin dolulukları da Nisan 2023’te % 20,65’ten % 30,91’e yükseldi.
Erdem NoyanErdem Noyan