GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2023 11:32   Güncelleme : 26-03-2023 11:41

İlk açıklama geldi!

Ali Sunal, Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı? İlk açıklama geldi! Modeatörlük görevini üstlendiği komedi programı 'Güldür Güldür Show'da geçtiğimiz hafta yaptığı deprem konuşmasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Ali Sunal'ın program ile yollarının ayrıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin ilk açıklama oyuncunun kendisinden geldi.

 İlk açıklama geldi!

Show TV’de yayınlanan ‘Güldür Güldür Show’ programının moderatörü oyuncu Ali Sunal'ın, programın açılışı sırasında Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi hakkında yaptığı konuşma gündeme oturmuştu.

Ali Sunal o konuşmasında "Felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip 'Arkadaş ben yanlış yaptım, özür diliyorum' deyip istifa etmemesi normal midir sizce? Hayır efendim, böyle bir normal yok" demişti.

PROGRAMDAN AYRILDI İDDİASI

Güldür Güldür Show’un dün akşamki bölümünün yayınlandığı esnada bir iddia Twitter’da gündem oldu.

Ali Sunal'ın deprem sonrası normalleşme konulu konuşması sebebiyle kanaldaki görevine son verildiği öne sürüldü. İddialar sonrası gözler Ali Sunal’a çevrildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Ali Sunal ayrılık iddiaları sonrası bir paylaşımda bulundu.

İddiaları yalanlayan Ali Sunal açıklamasında "Efendim iyi pazarlar. Dün Güldür Güldür kanalımız ShowTV‘de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar" dedi.

 

 

Erdem NoyanErdem Noyan