SİYASET
Giriş Tarihi : 24-03-2023 10:03

Kaçırılan paraların nerede olduğunu biliyoruz

Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu: Kaçırılan paraların nerede olduğunu biliyoruz Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Almanya dahil buradan kaçırılan paraların nerede olduğunun tamamını biliyoruz” dedi.

Kaçırılan paraların nerede olduğunu biliyoruz

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de Bengü Şap Babaeker ve İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun programda şu ana kadar söylediklerinin bazıları şöyle: 

Beşli Çete, elbette böyle bir adam istemiyorlar. Devletin bazı kurumlarını ele geçirdiklerini, bürokratlarını beslediklerini biliyorum. Elbette bunlar Kılıçdaroğlu gelmesin diye toplantı yaparlar. Ama ben bu milletin sağduyusuna güveniyorum. Bir de devleti yöneten temiz bir adam gelsin. Vatandaşın cebini düşünen, sorunları çözecek, israftan kaçınacak sade bir insan istiyor. Buna tahammül edemiyorlar.

‘KAÇIRILAN PARALARIN NEREDE OLDUĞUNU BİLİYORUZ’

Bunların tamamını soracağım. O 418 milyar doları alacağım, bu ülkeye getireceğim. Hiçbir uluslararası mahkeme bir devletin soyulmasına evet dememiştir. Bütün kararlar o ülkenin lehine çıkmıştır. İntikamla olmayacak, olursa bunlara benzeriz. Hukuk neyi gerektiriyorsa o kurallar içerisinde yapacağız. Almanya dahil buradan kaçırılan paraların nerede olduğunun tamamını biliyoruz.

 

 

Erdem NoyanErdem Noyan