DÜNYA
Giriş Tarihi : 15-02-2023 10:25   Güncelleme : 15-02-2023 10:39

Madonna'dan deprem paylaşımı

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye'deki depremlerle ilgili bir paylaşımda bulundu. Madonna'nın paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Madonna'dan deprem paylaşımı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık depremler, 30 binin üzerinde can kaybına neden oldu.

Sanat camiası yaşananlar sonrası tek yürek olurken, dünyaca ünlü isimler de Türkiye'deki depreme kayıtsız kalmadı. Bu isimlerden biri de ABD'li şarkıcı Madonna oldu.

Pop müziğin dünyaca ünlü ismi Madonna da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye ve Suriye'de yaşanan depremlere destek çağrısı yaptı.

"BAĞIŞ İÇİN EN İYİ YER"

Madonna, "Bağış için en iyi yer" diye yazıp paylaşımına AHBAP'ın web sitesini ekledi.

Madonna paylaşımında, "Herkes Sevgililer Günü’nde aşktan söz ediyor. Tüm sevgi ve iyileştirici enerjimizi bu şiddetli depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Suriye ile Türkiye’ye gönderelim. 33 bin 181 kişi öldü. Birçok kişi evini, işini ve tabii sevdiklerini kaybetti. Şehirler tümüyle haritadan silindi. Bu çok üzücü!" ifadelerini yazan Madonna, AHBAP platformuna bağış çağrısında bulundu.

HALUK LEVENT’TEN CEVAP GELDİ

Madonna'nın sosyal medya hesabından yaptığı 'bağış' paylaşımına, AHBAP'ın kurucusu ve başkanı Haluk Levent'ten yanıt geldi. Levent, Twitter'dan, " Thank you Madonna" diye yazdı.

 

 

ETİKETLER:

Madonna , AHBAP , deprem ,

Erdem NoyanErdem Noyan